Привітання жінці з ювілеєм: душевні побажання у віршах та простими словами

Читать на русском
Автор
36862
Вітання з ювілеєм
Вітання з ювілеєм. Фото telegraf.com.ua

Ювілей — особлива подія, яка потребує особливих привітань

Вважається, що жінки не дуже люблять розкривати свій справжній вік. Але ювілей – окремий випадок. Цю значну подію не прийнято приховувати, а навпаки — відзначати з особливим розмахом. І вітання з ювілейним днем народження жінці також готують особливі.

У побажаннях жінці на ювілей необхідно згадати про її досягнення, здобутий безцінний досвід. Звичайно ж треба вказати на красу та мудрість ювілярки.

Красиві привітання жінці з ювілеєм у віршах та своїми словами ви можете знайти у цій добірці "Телеграфа".

Вітання з ювілеєм жінці у прозі

  • Вітаю із ювілеєм! Бажаю всього найпрекраснішого, всього, що може бажати людина сама собі. Кожен прожитий рік – це досвід. Нехай ваше життя і мудрість з кожним роком зростають, здоров’я залишається міцним. Бадьорості, ентузіазму та моря посмішок. Роки — в голові, жінка прекрасна в тому віці, в якому вона себе любить і приймає. Бажаю любові, удачі, залишатися такою ж бездоганною, красивою та успішною.
  • Вітаю тебе із ювілеєм! Хочу побажати тобі найважливішого: здоров’я, добробуту, сімейного щастя та душевного спокою. З кожним роком ти все гарнішаєш і стаєш прекраснішою, продовжуй у тому ж дусі. Нехай надалі чекають на тебе радісні та яскраві події!
  • День народження – важливе свято, а ювілей важливий подвійно. Нехай ця кругла дата відкриє новий розділ твого життя, в якому не буде місця для горя та смутку. Залишайся такою ж прекрасною, такою ж життєрадісною і нехай щастя й успіх ніколи не покидають твоє життя.
  • У вас сьогодні ювілей! Я вітаю Вас зі святом! І яким би важким не був шлях життя, нехай Ваша дорога буде рівною, а доля щасливою. Нехай у Вас все буде добре. Бажаю Вам успіхів у всьому та перемог у всіх починаннях. Нехай кожен Ваш день буде чудовим та пам’ятним. І здійсниться все світле, добре, найкраще. А головне бажаю Вам мирного піднебіння над головою!
  • Вік — лише цифра! Бажаю не озиратися назад, у прожитих роках бачити тільки хороше та отримувати з усього досвід! Досягнути всього задуманого і ніколи не зупинятися на досягнутому, нехай близькі будуть підтримкою та опорою, любити себе та бути щасливою!
  • З ювілеєм хочеться привітати вас, шикарну та незрівнянну жінку! Ви неймовірно красиві, розкішні та привабливі. Поруч із вами всім комфортно. Нехай загадка про вашу привабливість розбурхує думки та почуття всіх, хто хотів би розгадати її. Хай буде наповнене життя ваше чудовими звуками кохання. Залишайтеся завжди такою ж чарівною!
  • Нехай цей ювілей подарує радість та натхнення. Від щирого серця вітаю з днем народження і бажаю завжди залишатися такою чудовою жінкою! Бажаю, щоб ані вік, ані доля, ані зовнішні чинники життя не наважувалися керувати тобою. Бажаю, щоб ти була справжньою царицею свого життя і за указами власного серця створювала навколо себе світ кохання та щастя!

Красиві вітання з ювілеєм жінки у віршах

Дозвольте з ювілеєм привітати,

І побажати від душі

Багато щастя і добра багато.

Хай буде світлим кожен день в житті,

Хай негаразди завжди обминають,

Хай буде легко Вам вперед іти,

І словом добрим Вас завжди вітають.

Бажаєм успіхів великих у роботі,

Й побільше творчих Вам натхнень.

Нехай минають завжди всі турботи,

І хай приносить радість кожний день.

Нехай дарують радість Вам літа,

Душа сто літ хай буде молодою,

Хай Вам рясні колосяться жита,

Джерела б’ють цілющою водою.

Хай друзі щиро в Ваш заходять дім,

І буде хліб й до хліба на столі!

Здоров’я й щастя зичим від душі!

З ювілеєм хочу привітати,

Щастя й вдачі побажати,

Злагоди твоєму домі,

Щоб усі були здорові.

Хай твоя краса-троянда,

Розквітає з кожним роком,

Загадай скоріш бажання

Здійснення його мчить кроком!

Раніше "Телеграф" писав, як душевно привітати з ювілеєм свою бабусю.