Валенько, з іменинами! Красиві листівки та вітання на День ангела Валентини

Читать на русском
Автор
14606
Зібрали варіанти привітань із Днем ангела Валентини на будь-який смак
Зібрали варіанти привітань із Днем ангела Валентини на будь-який смак. Фото telegraf.com.ua

Не забудьте привітати Валюшу з іменинами

Ім’я Валентина дуже давнє, шляхетне та поширене в Україні. Раніше ми розповідали, яке його значення та походження, а також коли всі іменини Валентини протягом року. Тепер же "Телеграф" підготував добірку яскравих привітань із Днем ангела для Валі у віршах, прозі, картинках та листівках українською.

Короткі вітання з Днем ангела Валентини своїми словами

  • Валенько, з Днем ангела! Нехай твої очі завжди променяться життєлюбством і надією, а серце ніколи не наповнює смуток. Будь щаслива та кохана, зі святом!
  • Вітаю із Днем ангела Валентини. Хочу побажати, щоб у цей ясний день і всі інші нічого не затьмарювало твого настрою, все складалося тільки так, як ти хочеш, і кожна мить була в радість.
  • З іменинами, Валюша! Нехай тебе завжди оточують вірні, надійні люди, які завжди готові прийти на допомогу у скрутну хвилину, такі ж, як ти сама. Не дозволяй ніяким труднощам затьмарювати свої думки, радій життю і будь щаслива!
  • Валя! Твоє ім’я означає "сильна", "здорова". Тож нехай жодні випробування і хвороби не мають над тобою влади ні цього року, ні в усі наступні. Залишайся такою ж чудовою, вольовою та цікавою жінкою. З іменинами!
  • У День твого ангела, Валентино, бажаю, щоб твої очі блищали лише від сліз щастя, ноги підкошувалися тільки від приємних та захоплюючих прогулянок, а руки опускалися лише під вагою подарунків та букетів. Вітаю, рідна!

Вітальна листівка для привітання Валентини з Днем ангела

День ангела Валентина картинки українською
Картинки та листівки з Днем ангела Валентина українською
Прикольні привітання з Днем ангела Валентини українською
Вітання з Днем ангела Валентини українською
З Днем ангела Валентина 23 лютого картинки та привітання українською
Іменини Валентини — З Днем ангела Валентина листівка українською
День ангела Валентина вітання — Листівка, щоб привітати Валентину з іменинами українською
З Днем ангела Валя – привітання з іменинами Валентини українською

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, чому за народними прикметами суворо заборонено дарувати жінкам годинники на свята.