Зворушливі привітання чоловікові з днем народження: побажання у прозі

Читать на русском
Автор
4244
З днем народження чоловікові
З днем народження чоловікові. Фото pexels.com

Найкращі побажання для найріднішої людини

Наближається день народження чоловіка. Ви обрали для нього чудовий подарунок, спланували святковий вечір. Тепер все, що залишилося зробити, це придумати, яке привітання з днем ​​народження для чоловіка ви скажете.

Для найближчої та коханої людини хочеться придумати ідеальні побажання, які торкнуться її до глибини душі. Іноді підібрати правильні слова поздоровлень складніше, ніж здається.

Тому "Телеграф" підібрав варіанти привітань чоловікові з днем народження у прозі, які зможуть зворушити іменинника до сліз.

Вітання з днем народження чоловікові у прозі

Коханий чоловік! Ти — найпрекрасніший чоловік у світі, і я говорю тобі це не лише у твій День Народження. У це світле свято я дякую твоїм батькам за те, що вони народили й виховали таку чарівну людину, а також прийняли мене у свою сім’ю. Бажаю тобі здійснення всіх твоїх бажань, досягти твердо поставленої мети, зберігати привабливість і форму на все життя. З Днем народження!

***

З днем народження, мій чоловік! Ти для мене більше, ніж просто чоловік, ти моя гордість і ніжність, мій ангел і герой, моя підтримка й опора, моє натхнення і щастя. І я щиро бажаю тобі завжди залишатися таким сміливим, рішучим, амбітним, сильним, добрим, моїм єдиним і найкращим! Дорогий чоловік, хай усі твої плани успішно реалізуються. Я бажаю тобі міцного здоров’я, невтомної енергії, великих можливостей і кохання дорогої сім’ї, що зігріває! Будь завжди щасливим.

***

Нехай твоя мужність як міцна стіна, оберігає нас від усього поганого. Я вірю в тебе і пишаюся твоїми успіхами, коханий чоловік. Бажаю, щоб ти завжди відчував моє безмежне кохання, трепет і ніжність. З днем народження, рідний!

***

Мій єдиний та неповторний чоловік, з днем народження! Хочу побажати тобі справжнього щастя, міцного здоров’я, фінансового достатку та величезного успіху. Знаєш, я щодня дякую Богові за те, що він подарував мені такого чуйного, дбайливого і вірного чоловіка. Дякую що ти в мене є. Я тебе дуже люблю!

***

У день, коли ми зустрілися, я не знала, що є Доля. З того часу ми нерозлучні. Дорогий, я бажаю тобі всього того, що побажала б і собі: здоров’я, довголіття, щасливих дітей та онуків, цікавої роботи та вірних друзів. А всі неприємності ми подолаємо легко, адже ми разом.

***

Ти моє світло, яке навіть у глуху темряву розсіює все погане. Я хочу, щоб кожен твій день підживлювався почуттями, моєю підтримкою та любов’ю, турботою та теплом, яке мені хочеться тобі дарувати без залишку. З Днем народження!

Раніше "Телеграф" розповідав, як привітати з днем народження улюбленого сина.