З днем народження, синочок: вітання у прозі

Читать на русском
Автор
1724
Вітання для сина
Вітання для сина. Фото freepik.com

Побажайте синові те, що нагадує серце

У день народження сина хочеться висловити йому якнайбільше приємних слів і добрих побажань. Мама й тато намагаються зробити це максимально душевно. Можна привітати сина з іменинами віршем, або ж підібрати прикольні побажання. А можна просто обрати гарне привітання з днем народження сина у прозі. Нижче наведені саме такі побажання своїми словами.

Вітання синові у прозі

Синку, сьогодні в тебе найсвітліше свято. Від щирого серця вітаємо тебе з днем народження! Прийми наші найкращі побажання. Нехай у твоєму серці завжди дзвенить весна, нехай удача ходить по п’ятах за тобою. Міцного здоров’я, гарного настрою та райдужного життя тобі. Вірних тобі друзів та мирного неба над головою, наш рідний!

***

Синку, прийми від нас вітання та побажання з днем народження! Нехай кожен твій день буде сповнений приємних миттєвостей, безхмарного тобі щастя, приємних подій. Бажаємо тобі величезного та взаємного кохання! Удачі та везіння у всіх твоїх справах! З днем народження, дорогий!

Вітання синові з днем народження у прозі

Синку, у твій день народження хочемо побажати тобі найсміливіших планів і бажань. Нехай вони неодмінно здійснюються! Щастя тобі, більше посмішок, величезного кохання та вірних друзів поруч! Ми тебе любимо і завжди тебе підтримаємо! З днем народження!

***

Синочку, ти наша опора та надія. Ти став ще на рік старшим і вже скоро можливо створиш свою родину. Ми дуже хочемо великого кохання та щастя для тебе! Ніколи не впадай у відчай, завжди йди вперед до наміченої мети! Більше тобі веселощів і радісних миттєвостей! Будь щасливий та здоровий! З днем народження!

***

Сина, хочу побажати тобі здійснення всіх бажань. Ще бажаю тобі величезного та взаємного кохання! Будь успішним та щасливим! Бери від цього життя все, що тобі потрібне! З днем народження!

Раніше "Телеграф" розповідав, як привітати з днем народження улюблену бабусю.