З днем народження, тітко: душевні побажання до сліз

Читать на русском
Автор
2987
Вітання для тітки
Вітання для тітки. Фото freepik.com

Виберіть для дорогої тітки найкраще вітання

Всі діти люблять свою тітку, адже вона друга мама, близька подруга. У неї завжди є час пограти у веселі ігри з маленькими дітьми й завжди є слушна порада дорослим племінникам.

У вашої тітки день народження, і ви шукаєте гарне привітання для неї? Тоді ви потрапили куди треба. У добірці "Телеграфа" ви знайдете душевні привітання з днем ​​народження тітці своїми словами.

Вітання з днем народження тітці своїми словами

Тітонько, мила, рідна, з Днем народження! Дорога моя, красива, я тобі сердечно бажаю величезного, нескінченного щастя, такого, щоб голова паморочилася та хотілося танцювати! Бажаю гарних світанків та життя, схожих на казку. І нехай ця казка триває вічно, радуючи тебе щодня!

***

У мене найчудовіша тітка на світі. Бажаю тобі цього веселого радісного дня великого неземного щастя, яскравих вражень, тільки приємних турбот і море позитиву. Бажаю тобі також добрих вірних людей на твоєму життєвому шляху. Нехай навколо тебе будуть тільки люблячі, добрі та чуйні люди. Удачі у справах, доброти у серці.

***

Цього радісного дня я хочу привітати тебе з днем народження! Нехай у душі завжди світить яскраве сонце, нехай оточення приносить лише позитив, нехай навколо панують мир та гармонія! Щастя, удачі, добробуту! Я рада, що в мене є така чудова тітка.

Вітання з днем народження тітці своїми словами до сліз

Дорога тітко, з днем народження! Не рахуй роки – вони твій скарб. Не сумуй за минулим, його не змінити. Життя – подарунок, приймай його з дитячою безпосередністю, яка так тобі притаманна. Я хочу побажати тобі, щоб найзаповітніші мрії справдилися, найсміливіші бажання здійснилися, але щоб одразу з’явилися нові, адже тільки мріючи й бажаючи, відчуваєш смак життя! З твоїм днем, із твоїм святом!

***

Нехай на душі завжди буде тепло, очі нехай світяться від щастя. Нехай кожен день життя приносить задоволення. Не турбуйтеся про прожиті роки — все найцікавіше і незабутнє ще попереду. Нехай нові захоплення знаходять вас та приносять море позитивних емоцій. Бажаю постійно відчувати тепло сім’ї, розуміння близьких людей.

***

Дорога тітко, я вітаю Вас з днем народження! Нехай теплом буде вкрита душа, нехай трепетом щирих почуттів буде схвильоване серце. Я бажаю добробуту та успіху. Здоров’я розміром із всесвіт і стільки радості в житті, скільки зірок у чистому небі.

***

Моя прекрасна тітка, моя казкова фея, з днем народження вітаю тебе, ніжно обіймаю! Ти чарівниця з неймовірної, доброї казки – такою я бачу тебе з дитинства. Нехай всі навколо побачать і оцінять твою красу душі, витонченість та шарм. Нехай твої очі наповнюються світлом щастя, впевненістю в собі та гордістю за близьких, коханих людей!

***

Дорога тітко! Без твого тепла, участі та розуміння не обходиться жодна подія у моєму житті. Твоє трепетне серце завжди приходить на допомогу, хоч би що трапилося. Хочу, щоб щастя і тебе не оминуло. Нехай твій дім завжди буде наповнений яскравими подіями, взаємодопомогою та милосердям. Нехай птах щастя обов’язково оселиться з тобою під одним дахом.

Раніше "Телеграф" публікував вітання з днем народження для жінки під час війни.