Короткі привітання з Медовим Спасом 2023 року у прозі

Читать на русском
Автор
5537
Привітання з Маковеєм 2023 — проза та картинки
Привітання з Маковеєм 2023 — проза та картинки. Фото pexels.com

На Медовий Спас прийнято пекти медові пряники

У понеділок, 14 серпня, відзначається одне з найважливіших літніх свят для вірян – Медовий Спас чи Свято Преображення. Повна церковна назва — "Походженням чесних древ чесного і життєдайного Хреста Господнього".

Цього дня заведено ходити до церкви та освячувати мак та маковійчики: букети з польових трав та квітів — калини, соняшника, материнки, волошки, чорнобривців, м’яти, колосків вівса, полину та обов’язково макових головок. Також до церкви несуть мед.

Не забудьте у це добре та світле свято привітати всіх дорогих вам людей із Медовим Спасом. Спеціально для вас ми зібрали теплі привітання та побажання у прозі з Маковеєм 2023, а також барвисті картинки та листівки.

Вітання з Медовим спасом 2023: листівки та картинки

листівка з медовим спасом
листівка з медовим спасом
листівка з медовим спасом 14 серпня
листівка з медовим спасом, з маковієм
листівка з медовим спасом 2023
листівка з медовим спасом

Вітання з Медовим спасом 2023 року у прозі

Ось і настав час першого Спасу. Нехай життя буде солодким, немов зібраний і освячений сьогодні мед, нехай хвороби не стосуються ні вас, ні ваших рідних. Нехай гріхи прощаються, а щастя навідується до будинку кожного вірянина.

***

З Медовим Спасом! Бажаю медового щастя в житті, медового солодкого кохання, медових надій та медової насолоди. Нехай Господь убереже тебе від негараздів та негод, нехай душа твоя завжди знаходить рятунок біля берегів відради, нехай серце твоє браво б’ється у ритмі натхнення.

***

Ось і настав день Медового Спасу! Вітаю Вас і бажаю, щоб життя було солодким, наче мед, і не було в ньому жодної ложки дьогтю. Нехай серце зігріває кохання, нехай не знає душа нічого поганого. І нехай сьогодні Медовий Спас зробить щасливою Вашу родину та Вас!

***

Нехай перші крапельки ароматного меду додадуть у ваше життя солодощі, сонця та серцевого золота. Бажаю до Медового врятувати відчути смак солодкого життя, подарувати близьким мир, спокій та розуміння!

***

З Першим Медовим Спасом! Нехай Ваше життя буде так само сповнене радості, як повні стільники у вуликах. Так само плідна, як робота бджоли. Так само солодка, як мед. І нехай завжди поряд буде той пасічник, який знає, як з усім цим справлятися.

***

З Медовим спасом вітаю! Бажаю життя солодким під захистом Господа. Нехай у сім’ї панує гармонія і любов, а дитячий сміх, як дзижчання бджіл, розливається по всьому будинку!

***

Вітаю із Першим, Медовим Спасом. Нехай твоє життя буде солодким, як мед. твоя сім’я буде міцна, як вулик. Діти будуть активними та продуктивними, як бджоли.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що Верховна Рада України офіційно перенесла дати деяких свят. По-новому українці святкуватимуть Різдво і не лише.