З 1 вересня! Яскраві вітальні картинки та музичні листівки до Дня знань

Читать на русском
Автор
5673
Новий навчальний рік на старті
Новий навчальний рік на старті. Фото Freepik

Нехай День знань пройде радісно та подарує приємні емоції школярам, їхнім батькам і вчителям

Літні канікули промайнули зі швидкістю світла, настав час повертатися до школи. В умовах повномасштабної російсько-української війни не всі учні України зможуть прийти на перший дзвінок до школи. Проте відібрати свято 1 вересня у школярів неможливо, хай і для багатьох шкільні двері знову відчиняться в онлайн-режимі.

"Телеграф" підготував добірку гарних листівок із Днем знань. У п’ятницю, 1 вересня 2023 року, ви можете привітати яскравою картинкою школярів та їхні сім’ї, вчителів й інших працівників освіти. Не забудьте побажати вашому адресату здоров’я, мирного неба, сил та ентузіазму в новому навчальному році. Надсилайте зображення у зручному месенджері або ділитеся на сторінці в соціальних мережах.

Щоб зробити ваше вітання у свято першого дзвінка цікавішим, можете доповнити повідомлення музичною листівкою. Позитивний ролик із побажаннями на 1 вересня точно сподобається вашим рідним і друзям.

Вітання з 1 вересня у картинках

Нехай новий навчальний рік принесе знання та позитивні враження! З Днем знань!

З Днем знань
З Днем знань
З Днем знань
З Днем знань
З Днем знань
З Днем знань
З Днем знань

Музичні листівки з Днем знань українською

Раніше "Телеграф" повідомляв, на яку погоду очікувати українцям 1 вересня 2023 року. Синоптична ситуація в країні буде настільки різноманітною, що одні регіони зіткнуться з пекельною спекою, інші ж у святковий ранок мерзнутимуть.