Красиві вітання з днем народження сина: вірші, проза та картинки

Читать на русском
Автор
284159
З днем народження, синку
З днем народження, синку. Фото Відкриті джерела

Потаємні, з любов’ю та трепетом складені вітальні фрази на честь народження коханого сина!

Для батьків день народження сина – одне з найкращих свят. Цієї дати вони надають йому особливі знаки уваги — дарують подарунки, вимовляють зворушливі промови з душевними побажаннями.

Якщо день народження вашого синочка на носі, а ви ще не вирішили, як його вітатимете, то теплі та мудрі побажання у віршах і своїми словами можна знайти у цій добірці "Телеграфа".

Гарне вітання синові з днем народження у віршах

Синочку мій любий, соколику ясний,

Чекає тебе шлях життєвий прекрасний,

Колись у цей день ти на світ народився,

Бажаю я щастя, щоб ти не журився,

Бажаю тобі, щоб щасливі дороги

Тобі, наче килим, лягали під ноги,

Щоб все удавалось тобі так, як треба,

Щоб успіх твій, синку, сягав аж до неба!

Таке красиве привітання синові з днем народження розчулить іменинника.

***

Ти, сину, справжній чоловік, опора.

Здається, народився тільки вчора,

А вже сьогодні ти дорослий… Та не дуже,

Бо для батьків завжди дитина, друже.

Ти класний, ти прикольний, ти сміливий,

Ти кращий син, надійний і чутливий.

В твій день народження хотіли побажати,

Щоб все здійснилося, що встиг ти загадати.

Хай буде все, про що ти мрієш сам,

І місце буде хай в житті дивам!

***

Нехай буде доля на чудо багата,

Нехай кожен день буде, начебто свято,

Хай з золота рибка бажання здійсняє,

А всі негаразди, мов вітром, здуває,

Здоров’я тобі, мій синочок, бажаю,

Удачі та щастя від краю до краю,

Нехай перепони твій шлях не руйнують,

Нехай тебе завжди і всюди шанують,

Любові тобі, друзів добрих і вірних,

Легкого життя та пригод неймовірних!

***

Любий сину, з твоїм святом вітаєм!

В народження день тобі щиро бажаєм

Міцного здоров’я, легкої дороги,

В житті щоб чекали одні перемоги,

Хай не буде на серці ні смутку, ні бід,

Хай Господь подарує тобі довгих літ!

Головне - щоб побажання синочкові на день народження були від чистого серця.

З днем народження, синку: вітання у прозі

Мій рідний синку💖, ти моя надія та моя опора! Бажаю тобі, мій дорогий синочку, пройти свій життєвий шлях легко та просто. Нехай на ньому тобі зустрічаються тільки добрі та чуйні люди✨. Будь чесним, справедливим та розумним. Нехай усе, що задумано, вийде, про що мрієш — здійсниться. Будь ввічливим і вдячним, люби та цінуй все, що маєш. Мені дуже хочеться, мій любий синку, щоб тебе оточували тільки віддані та вірні друзі. Будь здоровий і щасливий😘! З днем народження, сину🎉🎁🌺!

***

Твій день народження — це не тільки твоє, а й наше свято, адже ти навіть не можеш уявити, наскільки ми щасливі, що маємо такого гарного сина. І ми сподіваємося, що ти відчуваєш ті самі почуття до нас. Бажаємо, щоб все в тебе виходило, щоб твої ідеї та мрії втілювалися в життя, а ми, своєю чергою, будемо твоїми помічниками та твоєю підтримкою. Зі святом, дорогий наш!

***

Любий мій хлопчику! Сьогодні я вітаю тебе із нашим святом🎉🎁🌺. З днем, коли ти народився, і днем, коли я стала найщасливішою мамою на Землі. Я хочу побажати тобі радості у житті, великої любові, добра та тепла. Якщо ти будеш щасливий, буде щаслива і мама😘.

***

Дорогий, ти так непомітно подорослішав ще на рік. У твій день народження 🎉🎁хочу побажати: залишайся таким же добрим і чуйним, не дозволяй, щоб життєві проблеми були сильнішими за тебе. Бажаю тобі з оптимізмом виходити з будь-яких труднощів, вчитися новому, ставити нові цілі та досягати їх. І знай, що ми тебе любимо та завжди підтримаємо!

***

Мій улюблений синочку, сьогодні ти знову став на рік дорослішим, але для мене ти завжди будеш дитиною! Нехай твоє життя буде світле і чисте, і у всіх справах тебе супроводжують удача, щастя та успіх. У будь-якій ситуації залишайся справжнім чоловіком — сильним, хоробрим та чесним. Будь здоровий і долай усі перепони на своєму життєвому шляху. Я тобою дуже пишаюся🎉🎁!

***

Для усіх батьків син — це надія та гордість, радість та щастя. Мати такого сина, як ти в нас — це великий дар небес, тому сьогодні для нас особливе свято, бо ти народився💖. Синочку, вітаємо тебе із твоїм днем народження та побажаємо, щоб ти ніколи не сумував і завжди був у гарному настрої, щоб твої бажання здійснювались, а Янгол Охоронець ніколи не відходив від тебе далеко. Нехай кожен день твого молодого життя буде справжнім святом — сонячним та веселим🎁🎈🥂. Із днем народження, синку!

***

Любий мій синочку!😘 Скільки б не було тобі років, для мене ти завжди хлопчик. Я так хочу, щоб ти був завжди мужнім та чесним, щасливим та коханим, щоб твоя доля тобі посміхалася, а Янгол-охоронець ніколи не покинув🎉🎁. Будь щасливим, нехай збудуться твої мрії! Вітаю тебе, сину!

***

Сьогодні у мене велике свято, бо у мого сина день народження🎉🎁! Так, синочку, я знаю, це перш за все — твоє свято, і я тебе з ним вітаю! Бажаю, щоб усі твої мрії, навіть найсміливіші, здійснювалися. Щоб доля дарувала тобі найкращих друзів, неймовірні пригоди, багато сміху та радощів. Ти — моя гордість, і день твого народження — найкращий день у моєму житті. Дякую тобі і небесам, що ти є, найкращий у світі син! Мій синку, з днем народження🎁!

***

Любий сину, вітаю тебе з днем народження! Ти — мій герой, моя опора та підтримка. Бажаю тобі, мій дорогий, щоб життя твоє було, немов солодка малина, щоб ти завжди залишався доброю та справедливою людиною, щоб будь-яка справа, розпочата тобою, мала успіх та удачу, щоб твоє серце відчувало щиру любов, а міцне тіло — бадьорість.

***

З днем народження, сину🎁! Бажаю тобі, рідний, здоров’я, впевненості, сил, мужності, поваги та любові. Сину, нехай цей вік відкриє перед тобою двері до нових успіхів, до нових можливостей, до нових джерел щастя та добробуту.

Вітаємо синочка з днем народження: листівки

з днем народження синочку
Вітання синові з днем народження
вітаємо сина з днем народження
Вітання синочкові з днем народження
синку з днем народження
Листівка для синочка з днем народження
з днем народження синочку
Красиве вітання синові
привітання синові
Улюбленом синочкові з днем народження листівка
з днем народження синку
Листіва для дорогого синочка з днем народження

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, як гарно привітати доньку з днем народження.