Привітання з днем народження доньки у прозі: красиві та зворушливі до сліз

Читать на русском
Автор
8431
Найкращі привітання для кращої донечки
Найкращі привітання для кращої донечки. Фото pexels.com

Порадуйте доньку ніжним та душевним привітанням

Одним із найголовніших та найважливіших свят у житті батьків є день народження доньки. Мабуть, це свято в жодній родині не минає непоміченим. Ранок цього дня зазвичай починається з привітань доньки з днем народження і потім протягом усього дня всі намагаються догодити іменинниці та подарувати їй якнайбільше уваги.

Якщо думаєте над тим, як привітати доньку з днем народження у прозі, вам знадобиться добірка "Телеграфа", в якій зібрані найдобріші та найніжніші побажання.

Красиві вітання з днем народження дочки в прозі

Доню, вітаю тебе з днем народження! Знай, що ти завжди будеш для мене маленькою коханою дівчинкою, скільки б тобі років не виповнилося. Рідна моя, бажаю тобі здоров’я, мудрості, щастя, усіляких здобутків. Нехай усі твої мрії легко здійснюються!

***

Доню, цього святкового ранку навіть сонечко вітає тебе з днем народження! Букет запашних квітів вже стоїть у вазі. Готовий твій улюблений торт та накритий стіл для гостей. Ти стала ще дорослішою, але мені хочеться піклуватися про тебе, як про маленьку. Вітаю тебе з днем народження. Бажаю, щоб твоє життя було суцільним святом кохання, добра та щастя. І нехай усі твої мрії здійснюються.

Привітання з днем народження дочки у прозі до сліз зворушливі

Улюблена донечка! У твій день народження хочемо подякувати за щастя, яке ти нам даруєш! На всьому білому світі ти наша найбільша цінність! Дякуємо, що ти у нас є і відповідаєш нам любов’ю на любов. Хочемо, щоб ти була найщасливішою людиною на землі. Щоб тебе минули лиха. Бажаємо отримати від життя все, що ти хочеш. Залишайся такою ж доброю, ніжною та ласкавою! Бажаємо, щоб твоя сім’я була міцною, а будинок був затишною фортецею. Нехай тішать тебе твої дітки та чоловік!

***

Дорогоцінна донечка! Я й досі пам’ятаю момент твоєї появи на світ. Того чудового дня життя наповнилося для мене новими фарбами. Ти ростеш розумною, мудрою дівчиною. Бажаю тобі знайти свою щасливу дорогу у житті, займатися улюбленою справою. Я вірю, що ти обов’язково будеш щасливою. Будь життєрадісна, нехай тобі завжди світить сонце радості! Я тебе дуже люблю! З Днем народження!

Привітання доньці з днем народження у прозі

Доню, ти стала на рік старшою. Розуміти це нам дуже сумно. Час так швидко летить, здається, що ти зовсім недавно була ще малечею. Але сьогодні ми не сумуватимемо, а святкуватимемо твої іменини. Ми такі щасливі, що в нас виросла така добра, розумна, ласкава і пустотлива дочка. Бажаємо, щоб поряд з тобою були вірні друзі, добробут, величезного тобі кохання та легкої дороги по життю!

***

Кохана донечко, з днем народження! Коли ти посміхаєшся, наше життя сповнюється яскравим світлом. Якщо ти щаслива, ми щасливі. Нехай твої бажання збуваються одне за одним, очі завжди світяться від радості, а серце буде сповнене любов’ю!

Раніше "Телеграф" склав добірку прикольних привітань із днем народження доньки.