Чудові картинки та привітання з Днем енергетика 2021

Читать на русском
Автор
15572
День енергетика святкують 22 грудня Новина оновлена 22 грудня 2021, 11:03
День енергетика святкують 22 грудня

Найкрасивіші вітання з Днем енергетика 2021 спеціально для наших читачів.

У середу, 22 грудня, в Україні відзначається День енергетика.

Свято було встановлено у 1993 році Указом Президента України № 522/93 на підтримку ініціативи працівників енергетики та електротехнічної промисловості країни

"Телеграф" зібрав для вас найкращі вітання з Днем енергетика у прозі, віршах та листівках.

з днем енергетика картинки українською мовою
з днем енергетика картинки українською мовою
Картинки з Днем енергетика

Вітаємо із професійним святом! Бажаємо легких трудових тижнів, безперебійного енергопостачання, налагодженої роботи всіх механізмів, повноти ресурсів, багато сил, енергії, міцного здоров’я та особистого щастя!

Картинки з Днем енергетика
Картинки з Днем енергетика

Хочеться привітати зі святом володарів найяснішої професії — енергетиків! Бажаю вам у роботі, як і в житті, мати безперебійне джерело енергії, продуктивності у вашому справі, затишку і тепла поруч із сімейним вогником і найголовніше — відмінного здоров’я!

Картинки з Днем енергетика
Картинки з Днем енергетика

Вітаю з Днем енергетика і хочу побажати, щоб у житті не було приводу для напруги, щоб жодна твоя мрія не зустрічала опору, щоб своєю славною працею та важливою роботою ти заслуговував на загальну повагу, щоб жити тобі вдавалося завжди в достатку та комфорті!

Картинки з Днем енергетика

Вітаємо людей, які в буквальному сенсі слова, забезпечують наше світле, тепле та комфортне «завтра». Людей, завдяки яким у наших будинках світять лампочки і працюють електроприлади. Бажаємо, щоб і у вас завжди було тепло та затишно в будинках, світло та радісно на серці, успішно та прибутково на роботі. З днем енергетика!

Картинки з Днем енергетика
Картинки з Днем енергетика

Вітаю з професійним святом – днем енергетика! Бажаю, щоб невичерпні були енергетичні запаси та з’являлися нові альтернативи в енергетичних системах. Нехай кожна розробка або проектування дає лише бажаний результат. Будьте винахідливі, пильні, уважні та завжди в безпеці. Нехай трапляється якнайменше пробоїв і неполадок. Успіхів у роботі та щоденній праці!

Як повідомляв "Телеграф", сьогодні ми відзначаємо ще одне свято – День Анни. "Телеграф" розповідав, що не можна робити цього дня, а також підготував для вас гарні листівки зі святом.