Фіналіст "МастерШеф" поділився незвичайним рецептом оладок з кабачків і яблук

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 10 вересня 2021, 12:29

Суперфіналіст проекту "МастерШеф" Микола Люлько розповів, як приготувати смачні оладки з кабачків.

З моменту початку сезону кабачків і до його закінчення, одними з найпопулярніших страв стають страви з ... кабачків. Все логічно. Суперфіналіст кулінарного шоу "МастерШеф" Микола Люлько теж вирішив поділитися зі своїми підписникми рецептом кабачкової страви, а саме оладок.

"Оладки з кабачка — це завжди швидко і смачно, а до того ж вельми корисно" — написав кухар на своїй сторінці в Інстаграм.

Також, крім відео рецепта, Люлько розповів 7 секретів, як зробити оладки з кабачків ще смачніше:

  1. Молоді кабачки необов’язково чистити. Те ж саме стосується і насіння.
  2. Кабачок краще натирати на середній або крупній тертці, а потім масу потрібно віджати, щоб стік зайвий сік.
  3. Якщо натерти кабачок дуже дрібно, він дасть ще більше соку і тісто вийде рідким.
  4. Тісто для кабачкових оладок має бути досить густим.
  5. Додавати сіль краще в уже готове тісто, прямо перед смаженням.
  6. Викладайте приблизно по столовій ложці тесту на сковороду з добре розігрітим маслом. Обсмажувати оладки потрібно на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку.
  7. Оладки можна приготувати і в духовці. Для цього викладіть тісто на застелене пергаментом деко і випікайте при температурі 200 ° C 10-15 хвилин. Потім переверніть оладки і готуйте ще 5-7 хвилин.

Що потрібно для приготування оладки з кабачка і яблука:

  • кабачок 240
  • Яблуко голден 150
  • м’ята 30
  • Яйце 1 шт
  • сіль 3
  • борошно 40

Раніше, "Телеграф" ділився трьома перевіреними рецептами приготування смачного лечо : з кабачків і болгарського перцю, в мультиварці і морквою.