Банальні помилки, що зіпсують смак вашого супу

Читать на русском
Автор
2668
Важливо стежити за температурою та черговістю додавання інгредієнтів
Важливо стежити за температурою та черговістю додавання інгредієнтів

Знаючи "як не треба", ваші супи завжди будуть виходити ідеальними.

Суп — це дуже популярна страва, яка є однією з важливих складових повноцінного обіду. Вони бувають різні: рисові, з гречкою або макаронами, просто картопляні, з фрикадельками тощо. Однак їх усіх об'єднують дрібні та банальні помилки, які можуть зіпсувати смак супу. І, на жаль, їх робить кожна друга домогосподарка.

Про найпоширеніші помилки у приготуванні супу, пише Ukr.Media.

Помилки, які псують смак супу

  • Температура приготування. Важливо варити суп на середньому вогні, адже через високу температуру інгредієнти втратять свій аромат та смак, а суп у результаті не буде наваристим.
  • Черговість овочів. Не варто забувати, що овочі в супі готуються з різною швидкістю, тому інгредієнти, нарізані великими шматками, потрібно додавати в першу чергу, а дрібні в кінці приготування.
  • Додавати продукти вчасно. Крім черговості важливу роль відіграє своєчасність. Наприклад, макарони або крупу потрібно додавати в суп за 15 хвилин до завершення, овочі на самому початку і відварене м’ясо теж на самому кінці.
  • Додавання приправи. Жодних приправ на початку приготування супу — тільки наприкінці варіння або навіть після вимкнення вогню.

Також ми розповідали, який секретний інгредієнт пропонують додавати господиням у борщ, щоб він був найсмачнішим.