Від такої "п’яної" курки коханого за вуха не відтягнеш: незвичайний рецепт м’яса у пиві

Читать на русском
Автор

Чудова страва готується просто і з доступних продуктів

Запечену курку дійсно можна назвати однією з найулюбленіших та найпоширеніших страв, які ми готуємо і до святкового столу, і просто на обід для сім’ї чи друзів. Але як приготувати курку в духовці, щоб м’ясо вийшло соковитим, а скоринка – хрумкою?

Сьогодні розповімо, як приготувати неймовірну курку у пиві. Рецепт простий тим, що він передбачає використання тільки пива, солі та улюблених спецій. Shuba пропонує вибрати для цього рецепта світле або темне пиво з нотками імбиру або цитрусу. Курка, запечена в пиві — чудова страва, яка полюбиться вам та вашим рідним.

Як приготувати "п’яну" курку в пиві

Інгредієнти:

  • курка — 1 шт.
  • пиво — 500 мл
  • сіль, перець, спеції — на смак.

Спосіб приготування:

  1. Курку добре промийте та обсушіть паперовими рушниками.
  2. Наріжте курку на шматочки, посоліть і поперчіть. Додайте спеції до смаку або спеціальну суміш для курки. Перемішайте.
  3. Викладіть приправлену курку у форму для запікання. Залийте пивом.
  4. Випікайте курку в розігрітій на 180 градусів духовці протягом 40 хвилин.

Рекомендується подавати страву з овочевим соте, пюре з сочевиці або іншим гарніром на ваш смак.