Рецепт солодкого омлету з бананом та ківі: сніданок, без якого не обійдеться жоден ранок

Читать на русском
Автор
Ви точно захочете починати день із такого омлету
Ви точно захочете починати день із такого омлету. Фото shuba.life

Чудова страва для ранкового пробудження

Омлет – класична страва на сніданок. Воно забезпечує організму необхідну кількість калорій до обіду. Його готують із молока та яєць і найчастіше обсмажують на сковороді.

А що, якщо проявити фантазію та спробувати омлет із фруктами? Shuba пропонує додати у страву банани та ківі. Такий солодкий омлет можна навіть приготувати як корисну альтернативу десертам із шоколаду.

Як приготувати омлет з бананами та ківі.

Інгредієнти:

  • яйця — 4 шт.;
  • сіль — 1/8 ч. л.;
  • молоко — 70 г;
  • борошно кукурудзяне — 30 г;
  • масло вершкове — 20 г
  • йогурт — 80 мл;
  • цукрова пудра — 20 г;
  • банан — 1 шт.;
  • ківі — 1 шт.

Спосіб приготування:

  1. Відокремте білки від жовтків. Міксером збийте білки із сіллю у густу піну. Не припиняючи збивати, додайте по одному жовтки. Всипте кукурудзяне борошно і збивайте до однорідної маси.
  2. Розігрійте сковороду із вершковим маслом на маленькому вогні. Влийте в неї яєчну масу та обсмажте з одного боку до зарум’янювання близько 5 хвилин. Потім за допомогою лопатки переверніть на інший бік і смажте ще 3-4 хвилини до золотистої скоринки.
  3. Банан та ківі очистьте та наріжте тонкими кружальцями.
  4. Перекладіть омлет на блюдо, полийте йогуртом. Зверху розкладіть шматочки фруктів і посипте цукровою пудрою. Відразу подавайте до столу!

Якщо ви любите класичні омлети — вам припаде до душі у формі чизкейка. Така страва точно складе конкуренцію звичайному сніданку з яєць.