Три бюджетні інгредієнти — і закуска стане бомбою: рецепт ідеального паштету

Читать на русском
Автор
Смачна та чудова закуска з редиски
Смачна та чудова закуска з редиски. Фото ukr.media

Найпростіший весняний рецепт

Найкорисніші продукти для організму – сезонні та ті, які вирощені у місцевості, де людина живе. Один із таких продуктів на цей час – редиска. Його не всі люблять, та і яку страву з цим овочем може згадати людина, крім простенького салату чи звичайної окрошки?

Однак з редиски можна готувати та оригінальні страви. І зовсім необов’язково скористатися нудними рецептами. Сьогодні ми разом із "Главредом" приготуємо одну з таких незвичайних страв — паштет. Смачний, простий та легкий рецепт точно здивує вас та ваших близьких.

Як приготувати паштет з редис

Інгредієнти:

  • редиска (середня) — 10 шт;
  • сир фета (м’який) — 180 гр;
  • кріп, петрушка, базилік — до свого смаку;
  • лимон.

Спосіб приготування:

  1. Редиску помити та натерти на великій тертці.
  2. Сир фета подрібнити вилкою та з’єднати з редискою.
  3. Додати 1 столову ложку соку лимона.
  4. Зелень помити, обсушити та дрібно порізати.
  5. Змішати всі інгредієнти та поставити в холодильник на 25 хвилин.
  6. Порізати скибочками багет, обсушити на сковороді та змастити паштет з редиски на грінки.

Раніше "Телеграф" розповідав, як корисніше вживати ранню редиску. З такими порадами ваші продукти стануть ще кориснішими.