Втричі смачніший, ніж набридлий олів’є: рецепт найкращого святкового салату

Читать на русском
Автор
112661
Гості так його полюблять, що будуть заради нього ходити
Гості так його полюблять, що будуть заради нього ходити. Фото Ідеї декору

Цей салат швидко готується — швидше тільки з’їдається

Олів’є — традиційний святковий салат ще з часів радянської окупації. Але часи змінюється, і українцям більше не хочеться запихатися вареною картоплею. Та й часу відварювання овочів займає багато.

Вихід є — можна приготувати набагато смачніший ситний салат, що ще й готується в рази швидше. Відварити потрібно лише яйця. Як його готувати, розповіли на Pixelinform.

Інгредієнти:

  • консервований тунець — 1 банка
  • цибуля — 1 шт
  • солоний огірок — 2 шт
  • консервована кукурудза — 1 банка
  • яйця — 4 шт
  • зелень, сіль, перець — за смаком
  • майонез — за смаком

Спосіб приготування:

  1. Рибу викладаємо. За потреби зливаємо з неї воду. Яйця відварюємо до крутого жовтка, охолоджуємо.
  2. Рибку розминаємо виделкою. Цибулю та огірки ріжемо кубиками, додаємо до страви. З кукурудзи зливаємо воду і теж відправляємо у миску. Дрібнимо яйця.
  3. Всю масу солимо (але не дуже — більшість продуктів уже солоні), перчимо і заправляємо майонезом. Все добре перемішуємо.

На створення цієї страви піде максимум 15 хвилин. Та ще й вона буде набагато смачніша, ніж знамените олів’є. До речі, майонез можна приготувати самотужки заздалегідь.