Аромат підніме з ліжка навіть сусідів: рецепт млинців із полуницею та сиром

Читать на русском
Автор
Млинці з полуницею та сиром — ідеальна страва для ідеального сніданку
Млинці з полуницею та сиром — ідеальна страва для ідеального сніданку. Фото shuba.life

Не страва, а райська насолода

Млинці — це апетитне блюдо, аромат якого пробудить нас навіть рано на світанку. А млинці з полуницею та сиром – справжня насолода з весняно-літнім смаком.

Тонкі та дуже легкі млинці зі смачною начинкою із солодкої полуниці та повітряного сирного крему піднімуть з будь-якого ліжка. Рецепт Shuba піддається різним варіаціям: ви можете вибрати ваші улюблені фрукти або ягоди, а замість крему з сиру, сметани та цукру взяти шоколадну пасту, розтоплений шоколад, згущене молоко або заварний крем.

Як приготувати млинці з полуницею та сиром

Інгредієнти на 6 порцій

Для тіста:

  • кисле молоко — 600 мл;
  • борошно пшеничне — 300 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • цукор — 40 г;
  • олія соняшникова — 60 г.

Для начинки:

  • сир кисломолочний — 500 г;
  • цукор — 100 г;
  • сметана — 100 г;
  • полуниця – 300 г.

Спосіб приготування:

  1. Для тіста змішайте молоко з яйцями та цукром. Додайте просіяне борошно і перемішайте вінчиком до однорідної маси. Насамкінець влийте олію і розмішайте.
  2. Розігрійте сковороду середньому вогні. Змастіть маслом і смажте тонкі млинці з двох боків до золотистого кольору.
  3. Для начинки збийте міксером сир, сметану та цукор. Полуницю помийте, обсушіть і наріжте шматочками.
  4. На кожен млинець викладайте ложку сирної маси, на неї покладіть шматочки полуниці.

Поверніть млинці рулетиками та подавайте. Найкраще страва поєднується зі сметаною або домашньою згущенкою.