Загорніть фарш у сирний рулет — і сніданок з’їдять із тарілкою: рецепт незвичайної закуски

Читать на русском
Автор
Не чекайте привід, щоб приготувати такий сирний рулет із фаршем
Не чекайте привід, щоб приготувати такий сирний рулет із фаршем. Фото cesmak.info

Мінімум приправ, лише натуральний смак корисних інгредієнтів

Яйця – найпопулярніший продукт на сніданок. Чого з них тільки не вигадали – і звичайний омлет, і яєчня з горілкою, і смачний скрамбл.

А чи завертали ви в рулет із яєць та сиру фарш та овочі? Якщо ні, то разом з "Це Смак" пропонуємо вам запекти сирний рулет із фаршем у духовці. Гарантуємо — у вас вийде чудовий і по-святковому гарний сніданок. Страва виходить настільки ніжною, що її практично не потрібно жувати!

Як приготувати рулет з сиром

Інгредієнти:

  • яйце – 5 шт.;
  • твердий сир – 400 г;
  • йогурт – 100 г;
  • яловичий фарш — 250 г;
  • свинячий фарш — 250 г;
  • панірувальні сухарі – 3 ст. л.;
  • помідор – 1 шт.;
  • болгарський перець – 1 шт.;
  • сіль — 1 ч. л.;
  • чорний перець мелений – 0,5 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Змішайте 4 яйця з йогуртом. Додайте сир, натертий на тертці. Ретельно перемішайте.
  2. Перекладіть масу на деко розміром 23х33 см, застелений папером для випічки, розрівняйте і випікайте в духовці при 180 градусах близько 20 хвилин.
  3. Наріжте помідор і перець дрібними кубиками. Змішайте з фаршем, яйцем, панірувальними сухарями, сіллю та перцем.
  4. Поступово розподіліть по корж начинку, залишивши близько 15 см вільного простору вздовж одного з довгих країв.
  5. Поверніть рулет і загорніть пергамент. Помістіть в духовку і випікайте протягом 40 хвилин. Перед подачею наріжте скибочками.

Сирний рулет з начинкою гарний у будь-якому вигляді. Його можна подавати як окрему страву з легким соусом та як ефектну закуску.