Хрумкий салат на щодень: легкий та ситний обід за кілька хвилин

Читать на русском
Автор
Вам точно сподобається ця страва
Вам точно сподобається ця страва. Фото etnosoft.com.ua

Ідеально для легкого літнього обіду

Ми ділились рецептом цікавої закуски з оселедця під гірчичною заправкою. Тепер розповідаємо, як приготувати смачний салат на щодень. Він виходить ще й ситним і корисним. А корейська морква в складі додає яскравої та соковитої гостринки.

Буряк можна смачно ввести в салат не лише з майонезом та часником. І пряме підтвердження тому — цей соковитий смачний салат. Рецептом пікантної ситної закуски поділились на ProstoWay.

Інгредієнти:

  • варений буряк — 1 шт.;
  • болгарський перець — 1 шт.;
  • куряча грудка — 1 шт.;
  • морква по-корейськи — 250 г.

Спосіб приготування:

  1. Відварюємо буряк та куряче філе в окремих каструлях. Можна зробити це заздалегідь — так приготування займе всього кілька хвилин.
  2. Варений буряк нарізаємо соломкою, як і болгарський перець. Подрібнюємо відварене куряче філе. Змішуємо все разом і додаємо моркву по-корейськи.
  3. Якщо здається, що салат сухуватий, можна додати ще кілька крапель олії. Додаємо трохи солі та перцю — і готово.

Салат виходить смачним та корисним. В ньому є і клітковина, і білок.Також ми розповідали, як готувати смачнющі млинці з м’ясом.