Від такої ароматної закуски слинки потечуть: усі питатимуть рецепт олії із запеченим часником

Читать на русском
Автор
Олія із запеченим часником — відмінний варіант для сніданку та перекусу
Олія із запеченим часником — відмінний варіант для сніданку та перекусу. Фото prostoway

Закуска підкорить ваше серце!

Використовувати звичайне вершкове масло для бутерброду – дуже просто. Смачніше його доповнити овочами: часником, помідорами та цибулею, а також ароматними спеціями та травами. Така олія вийде краще за будь-яку намазку.

Ніжне вершкове масло з ароматним часником на хрустких грінках буде до смаку навіть найсуворішим цінителям домашньої їжі. Спробуйте хоча б раз поснідати таким бутербродом з такою олією по рецепту Рrostoway — і ви починатимете так щодня.

Як приготувати олію з запеченим часником

Інгредієнти:

  • часник – 20 зубків;
  • масло;
  • олія – 100 г;
  • петрушка;
  • морська сіль.

Спосіб приготування:

  1. Вийміть масло з холодильника для того, щоб воно було кімнатної температури.
  2. Часник очистіть від лушпиння і перекладіть у форму. Полийте олією і відправте в духовку запікатися при температурі 200 градусів 15-20 хвилин.
  3. Витягніть часник, покладіть його в блендер. Додайте зелень петрушки, морську сіль, олію, змішайте.
  4. Намазка готова. Її можна пробувати відразу, а можна перекласти у скляний посуд для зберігання олії.

Така намазка буде з грінками із білого хліба. Смачного!