Врятує в літню спеку: неймовірний рецепт смородинового морсу всього з трьох інгредієнтів

Читать на русском
Автор
Морс із чорної смородини — корисний та освіжаючий напій
Морс із чорної смородини — корисний та освіжаючий напій. Фото etnosoft.com.ua

Корисніше та простіше рецепту ви не знайдете!

Літо — це час пити освіжаючі напої. Один із них — смачний і корисний морс. Його можна готувати з різних свіжих або із заморожених ягід. Морс чудово освіжає в спекотний день і наповнює організм вітамінами та поживними речовинами.

Uaportal пропонує рецепт корисного та смачного морсу із чорної смородини. Це неймовірно смачна, ароматна та дуже корисна ягода, тому напій вийде неймовірним! До того ж його з легкістю можна приготувати на кухні — просто запасіться ягодами, цукром і м’ятою. Яскравий і ароматний напій припаде до смаку і дітям, і дорослим. Готуючи його, ви не тільки подбаєте про смакове задоволення своїх рідних, а й про їхнє здоров’я.

Як приготувати смородиновий морс

Інгредієнти:

  • смородина – 500 г;
  • вода – 1.5 л;
  • цукор – 80 г;
  • м’ята – до смаку.

Спосіб приготування:

  1. Промийте та переберіть смородину. Ягоди викладіть у сотейник, розімніть їх.
  2. До ягід додайте цукор. Залийте масу окропом і варіть на повільному вогні до появи бульбашок.
  3. Ягоди пропустіть через сито. Отриманий сік охолодіть і подавати до столу.

До речі, до морсу із чорної смородини можна приготувати солодкий заливний пиріг. Спробуйте — і вашому захопленню не буде меж!