На запах позбігаються сусіди: сирний "осінній" суп із копченостями

Читати російською
Автор

Суп з копченостями і плавленим сиром виходить дуже ніжним, з приємним ароматом димку

Осінь — пора ароматних ситних супів. Цієї пори року можна приготувати не тільки смачний гарбузовий суп, але і сирний суп з копченостями.

Готується він легко і швидко, і надовго в каструлі не залишається. А рецептом з нами поділилися на порталі "Смачно дома".

Як приготувати сирний суп з копченостями

Інгредієнти:

  • Свинина – 600 г
  • Копчена ковбаса або інші копченості – 200 г
  • Картопля – 600 г
  • Плавлений вершковий сир – 400 г
  • Морква – 350 г
  • Цибуля – 250-270 г
  • Морква – 350 г
  • Духмяний перець – 3 шт.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Хмелі-сунелі – 1 ст. л.
  • Сіль
  • Чорний перець
  • Вода – 2-2,5 л.
  • Кріп — середній пучок
  • Часник – 3-4 зуб.

Спосіб приготування:

  1. Свинину нарізати на невеликі шматки та обсмажити на сильному вогні до рум'яної скоринки.
  2. М'ясо перекласти в каструлю, додати духмяний перець, лавровий лист та хмелі-сунелі. Влити воду та варити з моменту закипання 35-40 хвилин.
  3. На сковороді обсмажити до золотистості нарзану кубиками цибулю, потім додати натерту моркву та готувати ще 3-4 хвилини.
  4. Через 40 хвилин після варіння у каструлю додати картоплю та засмажку.
  5. Додати копченості, нарізаний кубиками вершковий плавлений сир, посолити, поперчити, варити ще 15-20 хвилин.
  6. Нарізаний кріп змішати з тертим часником, додати в каструлю, перемішати і зняти з вогню.

А якщо ви любите супи, рекомендуємо також приготувати апетитне "Харчо". Його особливість у тому, що він готується лише з яловичини та вариться густим.