Здійснив справжній "камінг-аут". Пандемія показала головну якість Путіна, вважає експерт

Читать на русском
Автор
6731
Здійснив справжній "камінг-аут". Пандемія показала головну якість Путіна, вважає експерт Новина оновлена 23 жовтня 2024, 15:05

Безліч світових лідерів перехворіли на Ковіда, ніхто з них не став ховатися від інфекції. Тільки Путін панічно, на місяці втік у бункері, відвідувачі якого зобов’язані сидіти тижнями в карантині, а потім проходити якийсь несусвітній "дезінфекційний коридор".

За місяці з початку пандемії коронавірусу COVID-19 президент Росії Володимир Путін практично не з’являвся на публіці, продемонструвавши тим самим свою боягузливість.

Таку думку на своїй сторінці у Фейсбуку висловив російський соціолог Ігор Ейдман.

Пандемія показала, що головна якість Путіна – патологічна боягузливість. Вона визначає все інше.

Безліч світових лідерів перехворіли на коронавірус, але ніхто з них не став ховатися від інфекції.

Путін панічно місяцями переховувався у бункері, відвідувачі якого зобов’язані сидіти тижнями у карантині, а потім проходити якийсь дезинфекційний коридор. Але диктаторам боягузтво не перешкода. Сталін теж був патологічним боягузом, страшенно боявся замахів, підозрював улесливе оточення у зраді, побоювався літати літаками, відвідувати фронт.

Путін активно рекламує якусь вакцину, якою вже прищепилась його дочка, змушує щепитися своїх чиновників. Але сам щепитися боїться, незважаючи на те, що це було б найкращою рекламою його витівки. Адже патологічний страх сильніший за вигоду.

Сталіну вдавалося приховувати свою боягузливість. Путін під час пандемії зробив справжній "камінг-аут". Світові лідери тепер знають, що президент Росії — патологічний боягуз. Сподіваюся, вони і поводитимуться з ним відповідно.

Путін запропонував Україні вакцину від коронавірусу: як вона працює і чи справді допомагає

Напередодні "Телеграф" повідомляв, що Віктор Медведчук та Володимир Путін зустрічалися в Підмосков’ї та обговорювали можливість постачання в Україну російської вакцини від коронавірусу.

Президент України Володимир Зеленський цинічно відповів на пропозицію російської вакцини від COVID-19.