Весілля за мільйон з Галкіним та Монатіком: що відомо про життя української пари, яка побралася на Комо

Читать на русском
Автор
12651
Ангеліна Терська з нареченим Новина оновлена 14 липня 2024, 15:01
Ангеліна Терська з нареченим. Фото Відкриті джерела

Чоловік залишається фігурою майже міфічною

У мережі продовжують обговорювати розкішне весілля українки Ангеліни Терської в Італії, на якому ведучим був Максим Галкін, співав Дмитро Монатік, а обійшлася сама подія орієнтовно в 1 мільйон євро.

"Телеграф" дізнався що відомо про тепер одружену пару.

Бізнес і кар'єра в туризмі

Ангеліна Терська — молода жінка з Києва. Згідно з інформацією у Фейсбук здобула освіту в Київському національному торговельно-економічному університеті. Працює в туристичному агентстві Tickets Consolidator, що може пояснювати її любов до подорожей, яку вона транслює в соціальних мережах. Серед відвіданих куточків світу — Париж, Італія, Мальдіви, Баку, Нормандія, Англія, Грузія.

Фото Ангеліна Терська
Фото з особистої сторінки дівчини

А що ж наречений? Владислав — так звуть обранця Ангеліни — залишається фігурою майже міфічною. Його ім'я промайнуло лише на сторінці компанії, що займалася організацією весілля, але більше жодних деталей. Мабуть, саме ця відсутність інформації породила хвилю чуток та припущень.

У коментарях під одним з відео про весілля з'являються деталі від людей, які стверджують, що знають пару особисто. За їхніми словами, Владислав — успішний бізнесмен. А от Ангеліна, як виявилося, родом не з Києва, а з невеликого селища на Дніпропетровщині, щоправда, із заможної родини.

Фото весілля Ангеліни Терської у Комо
Скріншот коментаря у TikTok

Загалом люди в мережі розділилися: дехто обурюється "святом на кістках" та незаконним збагаченням, а хтось питає щиро: "Невже б ви, дівчата, не хотіли такого весілля?"

Що каже сама Ангеліна

У відповідь на хвилю критики Ангеліна Терська виступила з заявою в соціальних мережах. Вона наголосила, що вони з чоловіком не є публічними особами, політиками чи держслужбовцями. Ангеліна підкреслила, що вони підтримують Україну, засуджують війну і планують повернутися на батьківщину. Вона також зазначила, що весілля відбулося не на території України, і висловила здивування такою пильною увагою до їхнього особистого свята.

Фото весільний образ Ангеліни Терської
Весільний образ Ангеліни Терської

Ми не зірки, не держслужбовці і навіть не їхні діти, не блогери з мільйонною аудиторією, не живемо зараз в Україні, весілля святкували НЕ на території України, підтримуємо Україну (якщо не зрозуміло, то перегляньте історії у збережених – подбала про це заради вас), засуджуємо війну, ненавидимо Росію, донатимо, віримо в Україну та плануємо повернутися. То які до нас запитання?, — написала Терська.

Після весілля також з'явилися чутки про можливу присутність на святкуванні громадян Росії. Однак ці домисли були спростовані як представниками Дмитра Монатіка, так і самою Ангеліною. Крім того, було уточнено, що Максим Галкін, який виступав ведучим на весіллі, вже давно має громадянство Ізраїлю.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що шикарне весілля Ангеліни Терської, на якій гостей розважали Максим Галкін та Монатік, викликало критику у мережі.