Випливуть нові королівські скандали? Меган Маркл і принц Гаррі стануть героями німецького шоу

Читать на русском
Автор
Принц Гаррі і Меган Маркл у театрі Dolby 11 липня 2024 року в Голлівуді
Принц Гаррі і Меган Маркл у театрі Dolby 11 липня 2024 року в Голлівуді. Фото Getty Images

Скандальна пара стане об'єктом нових сенсаційних одкровень

Принц Гаррі та Меган Маркл, які порушили одну з королівських традицій, стануть головними героями нових сенсаційних викриттів у майбутньому німецькому документальному фільмі.

Герцог і герцогиня Сассекські, які склали повноваження старших працюючих членів королівської сім’ї, перш ніж переїхати до Монтесіто, Каліфорнія, де вони тепер живуть зі своїми двома дітьми, стануть об’єктами нового шоу. Про це пише yahoo.

Журналістка та королівський експерт Ульріке Грюневальд представить документальний фільм, який обіцяє розкрити "нові секрети" про королівське подружжя. Повідомляється, що журналістка відправилася до Каліфорнії з командою з 5 осіб, щоб дослідити Монтесіто та зібрати інформацію з району, де проживає пара зі своїми двома дітьми – 5-річним Арчі та 2-річною Лілібет.

Ульріке Грюневальд мала нагоду поговорити з принцом Гаррі у Дюссельдорфі під час Ігор непереможених у вересні 2023 року. У той час вона помітила: "Тепер, коли Меган тут, він на сьомому небі від щастя. Вони тримаються за руки, підбадьорюють суперників на різних матчах та іграх. Вони здаються близькими і дуже інтимними. Або це, або вони дуже хороші актори. З того місця, де я спостерігала, вони здаються дуже закоханими”.

Після відмови від королівських обов’язків подружжя перестало перебувати під офіційною королівською охороною. Раніше повідомлялося, що нещодавно було розсекречено таємні прізвиська Меган Маркл і принц Гаррі.