Її називають українською Джолі: куди зникла учасниця "Фабрики зірок" Тетяна Воржева і чи говорить про війну (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 24 липня 2024, 14:03

Зараз артистка багато часу приділяє саморозвитку

Завдяки проекту "Фабрика зірок-3" на українській сцені з’явилися багато талановитих виконавців, серед яких опинилася і співачка Тетяна Воржева (VORZHEVA). Дівчина розпочала сольну кар’єру та планувала дати концерт навесні 2022 року, але її плани змінила війна.

"Телеграф" з’ясував, де зараз знаходиться Тетяна Воржева та як вона змінилася. Також ми довідалися, чим зараз займається артистка.

Як склалася кар’єра Тетяни Воржової

Дівчина була яскравою учасницею "Фабрики зірок", оскільки була талановитою, артистичною та красивою. Ще на початку проекту багато хто відзначив, що Тетяна дуже нагадує голлівудську актрису Анджеліну Джолі. І нехай "Фабрику" виграти їй не вдалося, дівчина продовжувала будувати музичну кар’єру.

Спочатку Тетяна стала учасницею гурту REAL O (з 2014 по 2017 роки), а потім розпочала сольну кар’єру. Її пісня "Вільна" припала до душі глядачам, навесні 2022 року артистка планувала дати концерт та представити нові композиції, але розпочалася війна.

Де зараз Тетяна Воржева і як зараз виглядає

Співачка зараз живе у Німеччині, звідки родом. За її словами, ще до початку повномасштабного вторгнення, вона мала план переїхати в країну, щоб трохи пожити.

Тетяна зараз активно займається спортом, вивчає німецьку мову, а також розвиває себе як співачка. Вона повернулася на сцену з проєктом VORZHEVA, представивши пісню "Go For It".

Дівчина планує випустити багато пісень і зробити англомовний та україномовний продукт, зазначивши, що війна нас усіх дуже змінила, а у своїй творчості вона знаходить спосіб самовиражатися та ставати більш відкритою.

Щодо своєї схожості з актрисою Анджеліною Джолі, співачка зазначила, що "ця історія відпала". Вона не намагається за рахунок своєї схожості з кимось досягти якихось успіхів, тому що є людиною зі своїм характером та індивідуальністю.

Чи каже Тетяна про війну в Україні

Співачка, попри те, що мешкає за кордоном, активно підтримую українських військовослужбовців у боротьбі з окупантами. У Німеччині вона співпрацювала з німецьким каналом, знаходила сюжети про вторгнення, щоби це показували всьому світу.

Крім журналістської роботи, Тетяна також займалася волонтерством і свою квартиру у Києві безплатно здавала людині, яка займається дронами. У своєму посту в Instagram вона написала, що молиться і вірить у якнайшвидшу перемогу України!

"Телеграф" писав раніше, де зараз улюбленці публіки брати Борисенки з "Фабрики зірок". Дізнайтеся, як змінилися артисти та чи продовжують займатися музикою.