"Залишилися тільки вуха": молода дружина Цекало, який втік з Росії, схудла до невпізнанності (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 25 липня 2024, 14:12

33-річна художниця сполошила мережу різким скиданням ваги

Дружина відомого шоумена Олександра Цекало, казахська модель та художниця у стилі ню Дар’я Ервін схудла до невпізнанності. Жінка молодша за зіркового чоловіка на 30 років і не соромиться хвалитися пікантними фото, продемонструвала фігуру, що змінилася, на своїй сторінці в популярній соцмережі.

У сторіс Інстаграму Дар’я виклала низку фото, на яких виглядає набагато худіше — від апетитних форм художниці майже нічого не лишилося. Це зазначили й у мережі.

"Від дружини Олександра Цекало після схуднення залишилися самі вуха", — пишуть у зіркових пабліках у Телеграмі.

Фото Дарії Ервін — зараз і тоді
Фото: instagram.com/darina.ervin
Фото: instagram.com/darina.ervin
Фото: instagram.com/darina.ervin

Хто така Дар’я Ервін і як вона виглядала раніше

Дар’я Ервін — четверта дружина російського шоумена, який народився в Києві, Олександра Цекало. Вона казахська модель, актриса та художниця у стилі ню.

Фото: instagram.com/darina.ervin

Стосунки пари розпочалися у 2018 році, коли Цекало був ще в офіційному шлюбі із сестрою Віри Брежнєвої, Вікторією Галушкою. На початку 2019 року Цекало та Ервін офіційно зареєстрували свій шлюб у Беверлі-Хіллз.

Фото: instagram.com/darina.ervin
Фото: instagram.com/darina.ervin

В інтерв’ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" український актор Віктор Андрієнко заявив, що Олександр Цекало прокляв РФ і втік із країни, розпродавши там усе майно. За його словами, шоумен, який все життя розважав росіян та будував кар’єру в країні-терористці, зараз із молодою дружиною облаштувався у США.

Фото: instagram.com/darina.ervin
Фото: instagram.com

Чого не скажеш про колишню, другу дружину Цекало — Лоліту Мілявську. Та стала затятою путіністкою і зовсім не засуджує війну, яку Росія розпочала проти мирних жителів України.