"Я вже всіх дістала": молода дружина Остапчука розповіла про вагітність та показала округлий живіт (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 25 липня 2024, 18:27

Третя дружина 39-річного шоумена вперше стане матір'ю

Дружина відомого телеведучого Володимира Остапчука, українська блогерка Катерина Полтавська вперше стане мамою. Зіркове подружжя повідомила про майбутнє поповнення в родині сьогодні, 25 липня, і дівчина поділилася першими подробицями своєї вагітності.

У сторіс Інстаграму Катерина, яка молодша за шоумена на 16 років, розповіла про перше штовхання малечі в животику та як це її шокувало. Також блогерка зізналася, що часто інформує про нові радощі вагітності своїх близьких та подруг. Тому кохана Остапчука підозрює, що, мабуть, вже всім набридла.

"Коли перший раз маля штовхнулося, я спочатку сиділа хвилини дві в шоці, а потім телефонувала подругам і рідним, щоб всі також були в шоці. 90% подруг не мають дітей і ще не скоро планують мати, тому вони зі мною проходять цю школу. Я вже всіх дістала, мені здається, але нехай терплять, я не кожного року створюю в собі людину з нуля", — відповіла Полтавська.

Варто зазначити, що телеведучий, який стане вже батьком втретє, прокоментував допис своєї молодої дружини. "Я ці крики почув з другого поверху", — пожартував Володимир.

Нагадаємо, що Остапчук та Полтавська вже понад рік разом і одружилася пара в лютому 2024 року. Шоумен вже має двох дітей, 11-річну Емілію та 6-річного сина Евана, від першого шлюбу з Оленою Войченко. Наразі вони живуть разом із мамою у Канаді.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Остапчук вдруге був одружений з київським нотаріусом Христиною Горняк. У 2023 році юрист присоромила молоду дружину Володимира Остапчука. Жінка через ЗМІ дізналася, що її колишній чоловік привіз Катерину Полтавську до будинку, який колишнє подружжя почало будувати ще за шлюбу. Там, за словами Горняк, Полтавська почала "хазяйнувати". Сама Христина претендує на половину нерухомості.