Точно не Яремчук, але хто? Зірки шоубізу дали ексклюзивні коментарі щодо особистості Klavdia Petrivna

Читати російською
Автор
Новина оновлена 27 липня 2024, 16:01

Її називають феноменом української естради, але ніхто не знає, як вона виглядає

Співачка Klavdia Petrivna, яка нещодавно з’явилася в проекті Тіни Кароль "Дім звукозапису", і підігріла теорії фанатів про свою особистість, вже понад рік розбурхує український шоу-бізнес. Вона завоювала неймовірну популярність у Instagram, TikTok та інших онлайн-платформах, її пісні крутять на радіо та знімають тисячі роликів. Однак ніхто досі точно не знає, хто вона і як виглядає.

"Телеграф" поцікавився у зірок українського шоу-бізнесу, хто може ховатися за образом загадкової Klavdia Petrivna, що вони думають про її творчість і в чому полягає її феномен для української естради. Відповіді можуть здивувати вас!

Співак Melovin: "Я не хотів би знімати фату і бачити, хто це"

https://www.instagram.com/melovin_official/

Взагалі, мені навіть писали, що це мій продюсерський проект. Думаю, я це зробив би! Але хтось виявився набагато крутішим. Це дуже крутий проект, який викликає у мене мандраж. Тут навіть не так хочеться дізнаватися хто це, а просто дуже цікаво спостерігати за цим проектом, як за мистецтвом, і цього достатньо. Ось що прикольно. Я не хотів би знімати фату і бачити, хто це.

Комік з "Ліги Сміху" та співак Іван Люлєнов: "Інтрига, чому вона так робить"

З того, що я бачив у TikTok, Соломія Опришко — звучить як правда. Але мені це питання не цікаве. Мені подобається музика, і я її слухаю. Якщо людина вирішила не показувати своє обличчя, то це її вибір, і я її поважаю за це. Вона гарно співає, вона талановита, і плюс у неї є загадковість та інтрига. Не тільки питання, хто під маскою, але й інтрига, чому вона так робить, що вона відчуває. У часи, коли кожна людина намагається проштовхнути своє обличчя в медіапростір будь-яким чином, у той час, коли всі хочуть бути популярними, щоб їх впізнавали та щоб їхні відео збирали багато переглядів, ця дівчина обрала щось протилежне — бути непомітною. Щоб ніхто не знав, хто вона. І мені здається, це дуже круто і дуже відрізняється від усього, що є.

Учасник Нацвідбору на Євробачення, співак Tom Soda: "Я повівся, що це Кондратенко"

Спочатку я повівся і подумав, що це Маша Кондратенко. Вона дуже класно пародіювала Klavdia Petrivna у TikTok. Тепер я взагалі не знаю, що й думати, і в цьому ховається відповідь на друге запитання. Інтрига — завжди розігріває інтерес до чогось, але, звичайно, без цікавої, не схожої ні на кого музики, — це не спрацювало б. Цитата з пісні "Лікарі кажуть, що це депресія. Мама каже, що я лінива" — вже стала крилатою. А загадковий образ лише розпалив цей вогонь.

Генеральний продюсер Радіо Люкс FM, Радіо Максимум Женя Фешак: "Була несмілива надія, що це Марія Яремчук"

Якщо чесно, навіть не ставив собі цього питання. Люди працюють, у них є маркетингові стратегії. Я не хочу вириватися з цього світу ілюзій. Також хочу жити в чомусь, що хтось придумав для мене, і хоча б чогось не знати.

Єдине, що я мав несміливу надію: під образом Klavdia Petrivna може ховатися Марія Яремчук. Бо в неї вже були подібні образи, вона дуже багато їх використовувала, з тими широкополими капелюхами. І в мене чомусь трошки тьохнуло серце, бо я дуже хочу, щоб Марія повернулася на сцену. Я їй про це писав нещодавно. Тому мені хотілося б, щоб це була вона. Але інших міркувань на тему того, хто б це міг бути, в мене якось не було.

Мені цікаво спостерігати за тим, як це відбувається. Єдине, що в таких випадках головне — щоб потім, коли відкриється обличчя й артист почне говорити, не було розчарувань у людей. Тому що ми намалювали собі ідеальний образ артиста. Це дуже важливо.

Насправді феномен кожного артиста, якщо він стає суперпопулярним, завжди полягає в тому, що в нього відмінний репертуар. Бо ми бачили вже дуже багато випадків, коли популярні люди починають співати, але їхні пісні не стають популярними. А тут, власне, завдяки пісням, нестандартній подачі, продуманій стратегії і вокальному аранжуванню видно, що артист "вистрілив". Класні пісні. Її полюбили не за ноги, не за обличчя, не за зачіску, а за її пісні. Тому феномен дуже простий: гарний, класний, шикарний матеріал.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Андрій Бідняков разом із дочкою "розкрили" секрет Klavdia Petrivna. Шоумен пожартував з артистки, яка приховує свою особистість.