Принц Гаррі відправив записку онкохворій Кейт Міддлтон: що в ній було

Читати російською
Автор
Новина оновлена 30 липня 2024, 15:39

Герцог Сассекський не втрачає надії на примирення із сім’єю

Принц Гаррі, який пояснив, чому приїжджає до Великої Британії без дружини Меган Маркл, намагається налагодити непрості стосунки із сім’єю. Зокрема, він хоче помиритися з братом Вільямом та його онкохворою дружиною Кейт Міддлтон, з якими раніше був дуже близьким.

У матеріалі The News розказано, що принц Гаррі відреагував на появу принцеси Уельської на чоловічому фіналі тенісного турніка Wimbledon. Він був радий, що Кейт почувається краще і написав їй зворушливе послання.

Принц Гаррі передав Кейт Міддлтон послання

Як повідомили інсайдери, Гаррі відправив Кейт записку, в якій зазначив, що був радий бачити її на заході "такою сяючою". Від себе і від імені своєї дружини Меган він написав, що щасливий від того, що принцеса Уельська одужує і може повернутися до своїх королівських обов’язків після перерви.

Герцог Сассекський вважає, що зараз сприятливий період, щоб спробувати відновити стосунки з братом та онкохворою невісткою. За словами джерел, Гаррі не очікував, що ситуація з Вільямом так обернеться і йому щиро шкода, що їхні стосунки зайшли в глухий кут. Зараз він шукає нагоди все виправити.

Принц Гаррі сподівається, що розбіжності між ними буде усунено до вересня, адже 15 вересня йому виповнюється 40 років. Він розуміє, що, можливо, ніколи не буде близьким із сім’єю так як раніше, та не втрачає надії на возз’єднання.

Зазначимо, що був час, коли між Гаррі, Вільямом і Кейт був тісний зв’язок, але з моменту виходу з королівської родини герцог Сассекський разом із дружиною Меган Маркл люто критикували монархію, це все негативно позначилося на їхніх особистих взаєминах.

Раніше "Телеграф" розповідав, що принц Гаррі може повернутися до королівської родини, але без Меган Маркл. Названо причину.