Був "найдорожчим" артистом України: як виглядав Олег Винник до виїзду за кордон (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 30 липня 2024, 22:54

Олег Винник завдяки своїй харизмі швидко став улюбленцем публіки

Український артист Олег Винник, який завтра відзначає 50-річчя, з початку повномасштабної війни виїхав за кордон і зник із радарів, чим засмутив армію своїх фанаток. Колись він був одним із найпопулярніших і "найдорожчих" артистів нашої країни.

"Телеграф" нагадав, як Олег Винник завоював славу на сцені 1 як виглядав протягом кар’єри, поки не залишив Україну. Через те, що артист втік, на нього впала хвиля критики.

Як Олег Винник виглядав до виїзду з України

Український артист, який був улюбленцем публіки, зараз мешкає в Німеччині, де лікується від рідкісного захворювання. Цю країну він вибрав недарма, наприкінці 1990-х років Винник працював у Німеччині, активно розвиваючись в акторській сфері. Він виступав у відомих театрах на сцені різних міст Європи, втілюючи складні ролі. Він швидко став зіркою та гастролював по всьому світу, але у 2011 році, попри славу за кордоном, вирішив повернутися до України.

Олег Винник під час виступу на сцені /https://www.instagram.com/_olegg_vinnik/

Свою першу пісню "Аромат моєї мрії" він написав ще 2003 року, але кліп на неї було знято через 4 роки. Починав Винник з концертів у маленьких містах і спочатку вони не приносили йому доходу.

Однак завдяки своїй харизмі та досвіду Олег Винник почав швидко завойовувати любов глядачів, свій перший гастрольний тур він провів у 2013 році. Але апогеєм його кар’єри став перший сольний концерт у Палаці Україна у 2014 році. А ще через три роки артист почав збирати стадіони й щорічно давати по 150 концертів.

Олег Винник /https://www.instagram.com/_olegg_vinnik/

У 2020 році Винник став "найдорожчим" артистом України. За даними Forbes, його дохід за 2019 рік становив близько 5,6-7 мільйонів доларів. Тоді за 45-хвилинний виступ на новорічному корпоративі співак вимагав щонайменше 50 тисяч доларів, а за участь у рекламі — щонайменше 100 тисяч.

Олег Винник здобув в Україні велику популярність /https://www.instagram.com/fanoleggvynnyk/
Олег Винник був найдорожчим артистом Украиїни /https://www.instagram.com/olegg._.vynnyk/

У січні 2022 року Олег Винник, згідно з рейтингом соціологічної компанії Gradus, став головним секс-символом українського шоубізнесу. Серед жінок перше місце посіла Настя Каменських.

Винник і Настя Каменских

Але 26 лютого 2022 року, коли в Україні вже розпочалася війна з російським агресором, Олег Винник виїхав до Німеччини, де має право на проживання. Він зник із медійного простору, але у 2023 році дав після зникнення своє перше інтерв’ю.

"Телеграф" писав раніше, як Влад Яма заробляє за кордоном. На своїй сторінці у соціальній мережі танцюрист опублікував відео.