Фото чоловіка Наталії Могилевської "злила" у мережу блогерка

Читати російською
Автор
Новина оновлена 04 серпня 2024, 20:23

49-річна співачка одружена з чоловіком на ім’я Валентин

Українська співачка Наталія Могилевська зараз насолоджується повними сімейними радощами. 49-річна зірка вітчизняного шоубізнесу вирішила не робити своє щастя публічним, тому не ділилася знімками свого чоловіка Валентина та двох дітей — доньок, яких удочерила в Україні у 2023 році. Однак, від "зливів" фотографій ніхто не застрахований.

Бізнес-вумен, блогерка і, ймовірно, близька подруга виконавиці, Наталія Городова випадково "засвітила" у сторіс Інстаграму, як виглядає чоловік зірки. Вона виклала відео зі святкування дня народження Могилевської, яке відбулося у п’ятницю, 2 серпня.

Раніше артистка розповідала, що після повномасштабного вторгнення Росії з новим чоловіком вона часто була на фронті, де відвідувала дитячі будинки, госпіталі, спілкувалася з переселенцями.

Нагадаємо, що артистка вперше показала свого чоловіка Валентина, лише зі спини, у сюжеті ТСН. На кадрах чоловік був у військовій формі. Говорячи про офіційне оформлення шлюбу в РАГСі, Могилевська у програмі "Люкс ФМ" не вдавалася у конкретику, а завуальовано сказала: "Можливо, ми вже це зробили".

На сцені виконавиця вже майже 30 років і, як і раніше, є улюбленицею публіки. У день народження артистки "Телеграф" розповідав, як із роками мінялася Наталія Могилевська.