Ви навряд чи її впізнаєте: як виглядала екс-прикордонниця Плантовська в юності та що з нею стало (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 06 серпня 2024, 16:50

Скандальна екс-прикордонниця веде безтурботне життя за кордоном

Колишня речниця Південного регіонального управління Держприкордонслужби Іванна Плантовська, яка здивувала кардинальною зміною образу, продовжує насолоджуватися розкішним життям у ЄС, не згадуючи про війну в Україні. Дівчина не втрачає можливості похвалитися в соціальних мережах принадами своєї фігури.

"Телеграф" з’ясував, як екс-прикордонниця виглядала в юності та як змінила зараз свою зовнішність. Якщо порівняти ці фото, можна подумати, що це дві різні людини.

Як Іванна Плантовська виглядає зараз і як виглядала в юності

Взимку минулого року, коли Іванна Плантовська опинилася у центрі скандалу через свої фотографії на елітному відпочинку під час війни, її звільнили зі служби й вона виїхала з України. Дівчина переїхала до Варшави та продовжує активно ділитися зі своєю аудиторією розкішним життям за кордоном, відвідуючи різні курорти.

Іванна Плантовська показала життя за кордоном /Колаж "Телеграфа"

Влітку минулого року Іванна зважилася на маммопластику, яку зробила у Туреччині, заявивши, що це "її перша та остання операція". Зараз вона публікує в Instagram кадри в купальниках та розкішних вбраннях, демонструючи безтурботне життя.

Іванна Плантовська похвалилася розкішним життям /https://www.instagram.com/ivankaa._________/

Фотографії юної Плантовської можна знайти на забутій сторінці у соціальній мережі Вконтакте, яка зараз заборонена в Україні. Дівчина публікувала там знімки у 2012 році, на них їй близько 14 років.

Іванна Плантовська у юному віці /Колаж "Телеграфа"

Також в інтернеті можна знайти кадри Іванни Плантовської під час навчання у Національній академії державної прикордонної служби. Дівчина любила виступати та неодноразово співала на концертах.

Як виглядала Іванна Плантовська у студентські роки

Також на її сторінці у Facebook можна знайти фотографії у камуфляжі. Дівчина позувала з автоматом та прапором України.

Іванна Плантовська /https://www.facebook.com/iva.ivanna
Іванна Плантовська у військовій формі /https://www.facebook.com/iva.ivanna

"Телеграф" писав раніше, що українка Іванна Плантовська не соромиться хвалитися гламурним і безтурботним життям закордоном, поки в Україні триває кровопролитна війна з Росією.