Мовчить про війну і знімається в російських серіалах: як зараз виглядає дочка Сумської Антоніна Паперна (фото)

Читати російською
Автор

Жінка не висловлюється про криваву війну, яку веде Росія

Старша донька популярної української акторки Ольги Сумської Антоніна Паперна від початку повномасштабного вторгнення мовчить про війну і вже понад 10 років живе у Росії. 34-річна акторка відхрестилася від України, на відміну від своєї матері, яка підтримує Україну.

24 лютого 2024 року Паперна прокоментувала події, які відбувалися, назвавши "жахливими", але не ідентифікувала Росію як країну-терористку і продовжила жити і будувати кар’єру в державі-агресорці. "Телеграф" вирішив з’ясувати, чи спілкується вона з матір’ю, яка підтримує Україну, і як виглядає зараз.

Антоніна Паперна народилася і виросла в Україні, але обрала для себе життя і кар'єру в Росії. Вона закінчила ВДІК у Москві, де здобула освіту акторки. У Росії Паперна активно працює в кіно і театрі, де бере участь у різних проектах. Вона знімається у серіалах і фільмах, а також грає на театральній сцені.

Антоніна є дружиною російського актора Володимира Яглича, з яким у неї двоє дітей. Сім'я живе у Москві.

Фото: instagram.com/tony__pepper/ /instagram.com/tony__pepper

Стосунки з матір’ю

Ольга Сумська майже не коментує свої стосунки з донькою. В березні акторка заявила, що "не має права виправдовуватися" за мовчання доньки, і додала, що її зрозуміють лише ті, чиї діти живуть у Росії.

У червні, коли Антоніна святкувала свій День народження, Ольга Сумська привітала доньку в соцмережах словами "Моя рідненька! З Твоїм днем! Люблю" і вимкнула коментарі під дописом. Актриса також показала архівні фото з дочкою.

Фото: /instagram.com/olgasumska

Як виглядає зараз Антоніна Паперна

Російська акторка активно веде соцмережі і показує своє життя. Проте, її сторінка не доступна для українців, адже її визнано зрадницею. Жінка постійно викладає фото з чоловіком, однак нічого не розповідає про маму і стосунки з нею.

Фото: instagram.com/tony__pepper /instagram.com/tony__pepper
Фото: instagram.com/tony__pepper /instagram.com/tony__pepper
Фото: instagram.com/tony__pepper /instagram.com/tony__pepper

Раніше "Телеграф" розповідав, що Ольга Сумська показалася з молодшою донькою Ганною. Зірка показала, як вони проводять разом час.