Наркотики, алкоголь та втеча з України: на Олега Винника вилили порцію бруду, артист загадково мовчить

Читати російською
Автор
Новина оновлена 15 серпня 2024, 16:30

Експродюсер заявив, що Винник вигадав свою хворобу

Популярного артиста України Олега Винника, який на початку повномасштабної війни виїхав до Німеччини та зник із медійного простору, звинуватили у брехні. Колишній продюсер співака Олександр Горбенко видав скандальний компромат.

На своїй сторінці у Facebook він опублікував повідомлення, в якому жорстко пройшовся по експідопічному. Зокрема, Горбенко заявив, що Винник вигадав свою хворобу. Наразі ця публікація недоступна для перегляду. Але слова продюсера було процитовано в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Експродюсер звинуватив Олега Винника у брехні

Олександр Горбенко відреагував на те, що Олег Винник має намір випустити україномовну пісню під назвою "Мої люди". Продюсер заявив, що це не нова пісня, її демку він чув ще до початку війни.

Також Горбенко назвав Винника "посміховиськом усієї країни", бо артист часто поводився неадекватно і міг просто не з’явитися на концертах. За словами експродюсера співака, Вінник не має жодної хвороби, адже до початку війни він не їздив за кордон на лікування. І всі його заяви про допомогу ЗСУ також є повною брехнею.

У коментарях під публікацією, продюсер Вадим Лисиця також висловився про артиста, який втік з України. Він заявив, що кордон він перетнув як боягуз у багажнику машини, за кермом якого була дружина Горбенка.

Ще Лисиця зазначив, що артист страждає на алкогольну та наркотичну залежність. Він зрадив свою команду та продюсера.

Зазначимо, що на такі скандальні звинувачення Олег Винник вважає за краще мовчати, хоча днями, вперше за довгий час він вийшов на зв’язок у прямий ефір, і подякував фанатам за те, що не забувають його, попри такий важкий період. Саме тоді він анонсував вихід нової пісні, заявивши, що композиція "Мої люди" — це те, чим він жив останні 2,5 роки.

Наразі жодної реакції на слова колишнього продюсера від Винника немає. На його фан-сторінках, які відстежують та публікують про нього свіжу інформацію, також немає жодних коментарів.

Раніше "Телеграф" розповідав, що говорив Олег Винник в останньому інтерв’ю. Співак підкреслив, що не вважає себе зрадником через втечу до Німеччини й заявив, що перетнув кордон законно.