У сережках принцеси Діани: Меган Маркл "засвітила" улюблені прикраси покійної свекрухи (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 17 серпня 2024, 18:12

Герцогиня Сассекська вдягла ті самі сережки-метелики, що і покійна Леді Ді у 1986 році

Колишня актриса і модель Меган Маркл разом із чоловіком принцом Гаррі, через чиї скандали постраждала вся британська монарша родина, зараз перебувають у благодійному турі Колумбією. На другий день свого чотириденного візиту герцогиня Сассекська "засвітила" особливі прикраси.

Так, під час відвідування школи Colegio La Giralda в районі Санта-Фе в Боготі 43-річна знаменитість сяяла у золотих сережках-гвоздиках у формі метеликів. Вони доповнили діловий образ Маркл: вона була у білій блузці на гудзиках, заправленій у вузькі чорні штани, у бежевому пальті та туфлях на плоскій підошві.

Це ті самі сережки, які принцеса Діана одягала у травні 1986 року, у поїздці до Канади зі своїм тодішнім чоловіком Чарльзом. Принцові Гаррі тоді було лише півтора року.

Фото: Getty Images

"Діана, як і раніше, відіграє важливу роль у житті Гаррі й, як наслідок, Меган… Подарунок дружині, який колись належав його матері, неймовірно значимий, і його дружина це не випустила з-під уваги", — розповіло джерело виданню Page Six у травні щодо того, як Маркл отримала доступ до колекції ювелірних прикрас Діани.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, що 4 серпня дружині принца Гаррі виповнилося 43 роки. Раніше ми писали, якою в молодості була Меган Маркл.