Багатодітна Катя Осадча показала вагітний живіт: "Примудрилась" (фото)

Читать на русском
Автор
6061
Катерина Осадча розповіла про день народження сина Новина оновлена 18 серпня 2024, 08:08
Катерина Осадча розповіла про день народження сина. Фото instagram.com/kosadcha

40-річна ведуча вже має трьох синів

Українська модель та телеведуча Катерина Осадча заміжня за актором і шоуменом Юрієм Горбуновим, та нерідко ділиться з шанувальниками фотографіями сімейної ідилії. Сьогодні зірка, якій у вересні виповниться 41 рік, неочікувано показала кадри, на яких Осадча позує з округлим животиком.

У сторіс Інстаграму колишня ведуча програми "Світське життя" розповіла підписникам, що три роки тому 19 серпня з'явився на світ наймолодший син Данило, який народився у 2021 році.

"Три роки тому я не здогадувалась, що за добу стану мамою третього. Два життя. Інше життя. Примудрилась влаштувати бебішауер (свято напередодні пологів — ред.) за 5 днів до народження", — написала Катерина Осадча, демонструючи декілька "вагітних" світлин.

катерина осадча вагітна
Фото: instagram.com/kosadcha

Телеведуча зазначила, що під час останньої вагітності вона наробила купу фотографій. "Всі ці спогади напередодні найнесподіванішої події в моєму житті. Завтра день народження молодшого", — повідомила зірка.

катерина осадча з округлим животом
Фото: instagram.com/kosadcha

Нагадаємо, що Катерина Осадча виховує двох неповнолітніх синів — Івана (2017 рік народження) та Данила (2021). Хлопчики народилися у шлюбі зірки з заслуженим артистом України Юрієм Горбуновим.

катя осадча юрій горбунов діти
Фото: instagram.com/kosadcha

Також телеведуча має старшого сина від народного депутата Олега Поліщука, якого Осадча народила у 19-річному віці. Зараз хлопцю 21 рік, і ми розповідали, який вигляд має Ілля сьогодні.