Як виглядали Ротару, Білик та Пономарьов майже 30 років тому: відома співачка поділилася архівним фото

Читать на русском
Автор
1005
Як виглядали Ротару, Білик та Пономарьов у молодості Новина оновлена 20 серпня 2024, 19:26
Як виглядали Ротару, Білик та Пономарьов у молодості. Фото Колаж "Телеграфа"

Раритетний знімок було зроблено під час Всеукраїнського фестивалю "Пісенний вернісаж"

Багато українських знаменитостей діляться своїми архівними знімками з юності, адже фанатам цікаво, як виглядали їхні кумири до популярності. Зірка 90-х співачка Астрая також показала раритетне фото, на якому зображена не лише вона, а й інші популярні представники нашої естради.

Рідкісним кадром вона поділилася з редакцією OBOZ.UA. Виконавиця наголосила, що раніше це фото ніде не публікувалося.

Як виглядали в молодості Софія Ротару, Олександр Пономарьов та Ірина Білик

На раритетному знімку можна побачити таких знаменитостей як Софію Ротару, Ірину Білик, Олександра Пономарьова, співачку Астраю, а також Василя Зінкевича, Віталія Білоножко та інших. В оточенні зірок стоїть на сцені другий президент України Леоніда Кучми, а також тодішній голова його адміністрації Євген Кушнарьов та керівник Києва Олександр Омельченко.

Українські артисти у молодості
Українські зірки майже 30 років тому, Фото: з особистого архіву Астраї

Відомо, що фотографія датована 1996 чи 1997 роком. Її зробив режисер Борис Шарварко під час Всеукраїнського фестивалю "Пісенний вернісаж".

Астрая також розповіла трохи про Софію Ротару. За її словами, у ті часи багато артистів говорили, що естрадна співачка трохи зверхньо дивилася на колег, хоча вона такого в її поведінці не помічала. Виконавці Ротару запам’яталася дуже простою та привітною.

"Телеграф" писав раніше, як Наталія Могилевська змінилася з початку своєї кар’єри. Ми показали фото співачки у юності й зараз.