Не більше сорока гостей: названо дату і час похорон Алена Делона

Читать на русском
Автор
870
Ален Делон помер у віці 88 років
Ален Делон помер у віці 88 років. Фото gettyimages

Актор хотів, щоб його поховали поряд з його собаками

Легенду французького та світового кіно Алена Делона поховають згідно з його заповітом. Знаменитість не хотів пишних церемоній прощання і бажав, щоб його поховали поруч із його собаками.

Похорон Алена Делона відбудеться в суботу, 24 серпня, у його будинку в Парижі (комуна Душі). Про це повідомили на BFMTV.

На трагічну подію прийдуть 40 людей і троє дітей актора: Ентоні, Анушка и Ален-Фаб’єн. Церемонія відбудеться приблизно о 17:00, а проведе її Жан-Мішель Ді Фалькон, з яким домовився актор особисто. Як бажав сам Ален Делон, його поховають у каплиці, яку він побудував 20 років тому. Знаменитість хотів, щоб його похорон був тихим, без національного вшанування.

Церемонія, на які зможуть бути присутні колеги актора, а його шанувальники зможуть віддати йому шану, може відбутися у вересні. Однак це поки розглядають діти Алена Делона.

Зазначимо, що на похорон Алена Делона хоче потрапити його колишня обраниця Хіромі Роллін. Проте минулого року в неї була сварка з дочкою актора Анушкою. Спадкоємці звинуватили жінку у знущанні з батька і вигнали з дому. Тому діти знаменитості забороняють їй приходити на похорон.

Нагадаємо, що Ален Делон помер 18 серпня 2024 року. Останні два роки актор планував зробити евтаназію, але все ж не наважився на неї. У 2019 році зірка переніс два інсульти, після чого у важкому стані. Останні роки життя діти Делона гризлися за спадок батька у 245 млн євро.

Раніше "Телеграф" розповідав про романи Алена Делона. Численні стосунки з жінками Алена Делона стали легендарними і часто обговорювались не менше, ніж його фільми.