"Потрібно знову вовчиць зібрать": Винник вийшов з тіні у Німеччині та здивував зверненням до військових ЗСУ (відео)

Читати російською
Автор

Користувачі обурені заявами Винника про перемогу з Німеччини

Популярний український співак Олег Винник, який в лютому 2022 виїхав до Німеччини, через два роки наважився випустити пісню "Мої люди", за що отримав шквал критики. Тепер співак записав відео, у якому звернувся до українських військових і знову нарвався на хейт.

Кілька днів тому Олег Винник після майже трьох років мовчання створив сторінку в TikTok. Сьогодні артист записав відео, де нагадав про вихід своєї пісні і передав "ковток свіжого повітря" українським військовим із балкона своєї квартири у Німеччині.

За це він отримав нову порцію критики. Люди в коментарях називають співака зрадником і припускають, що артист повертається в медіапростір, бо в нього закінчилися гроші у Німеччині.

Фото: tiktok.com/@olegg.vynnyk.original /tiktok.com/@olegg.vynnyk.original
Фото: tiktok.com/@olegg.vynnyk.original /tiktok.com/@olegg.vynnyk.original

"Дякую, мої люди, за вашу любов. Зараз стою на балконі, тут у мене маленький город: помідори, огірочки, тайський базилік. Як ви помітили, я стою в жилетці, у нас вітряно і навіть зараз робиться вже холодно. Хочу передати вам ковток свіжого повітря. Особливо нашим захисникам, нашим захисницям. Уперед до перемоги", — сказав у відео Олег Винник.

Нагадаємо, що колишній продюсер Олега Винника Олександр Горбенко нещодавно розповів, як співак покинув Україну під час війни. За словами продюсера, артист заховався під ковдрою у машині, коли перетинав кордон і сидів у машині між сидіннями. Також Горбенко заявив, що важка хвороба Винника — повна вигадка і ніяких проблем зі здоров’ям у артиста немає.

Раніше "Телеграф" розповідав, яким був Олег Винник в молодості. Колись він був найвідомішим співаком нашої країни, однак після зникнення втратив армію фанаток та прихильниць.