"Ненависть до тих, хто краде дитинство наших дітей" - зірки про масований ракетний обстріл України 26 серпня (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 26 серпня 2024, 15:15

Ветеран російсько-української війни Терен зазначив, що українців вже нічого не зламає

Українські зірки та інші відомі люди відреагували на черговий масований обстріл, який Росія влаштувала українцям у понеділок, 26 серпня. В деяких містах пролунали вибухи та пошкодили житло мирних людей.

Першим на обстріл армії країни-терористки відреагував співак Дмитро Монатік. Сьогодні росіяни поцілили у житлову багатоповерхівку у Луцьку, рідне місто 38-річного виконавця. "Рідний Луцьк! Тримайся! Вся Україна, перебуваємо в укриттях! Масований ракетний обстріл! Віримо в ППО!", — написав вранці у соцмережі Монатік.

Артист народився у Луцьку та, не дивлячись на напружений графік, іноді навідує рідно місто. Відомо, що нещодавно Монатік виступав с концертом у Львові, а в неділю вже був у Києві.

Пролунали у понеділок також численні вибухи у Харкові, рідному місті артиста Володимира Дантеса. Виконавець подякував українським захисникам, особливо силам Протиповітряної оборони України.

Співачка Світлана Тарабарова показала своїх маленьких дітей в укритті та засудила дії росіян, яка хоче винищити весь український народ. Адже жертвами терору також виявляються діти.

"Як на 4м2 імпровізованого домашнього укриття може бути сконцентровано стільки любові та ненависті одночасно…? Ненависть до тих, хто краде дитинство наших дітей, мрії, життя, міста. І любов. Безмежна. Беззаперечна. Справжня… І так, любов переможе!", — написала зірка в Інстаграмі.

Військовий ветеран Олександр Будько з позивним "Терен", який у 2024 році є головним героєм проєкту "Холостяк", показав скріншот коментарів підписників, які незважаючи ні на що не втрачають надії на перемогу та мир. "Здається, що нас вже нічого не зламає", — підкреслив чоловік.

Злата Огнєвіч показала у соцмережі українців, які ховалися в укритті цього непростого дня, а також маленьку дівчинку, що спала саме під час повітряної тривоги. "Україна сьогодні. Наймасованіша ракетна атака з 2022 року", — підписала фото артистка.

"Ранок такий ранок, коли твій сусід терорист, якого вже третій (одинадцятий) рік не може зупинити решта світу. Життя від обстрілу до обстрілу. Ідемо його жити. Всім пораненим і родинам загиблих щирі співчуття, знаю, що це лише слова, але ми всі, що живі маємо мститися всіма можливими методами", — закликала ведуча Катерина Осадча.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що в Одесі під час ракетної атаки 26 серпня було травмовано 10-річного хлопчика. А в Луцьку пошкоджені багатоповерхівки й, на жаль, є загиблий.