"Була розчавлена": розкрито рішення принца Вільяма, яке засмутило Кейт Міддлтон

Читати російською
Автор
Новина оновлена 01 вересня 2024, 18:11

Кейт чекала освідчення тривалий час

Зараз Кейт Міддлтон, яка лікується від онкології, поїхала у сімейний маєток Балморал, що у Шотландії. Вона зробила це разом із принцом Вільямом і дітьми. Тепер з'явилися цікаві подробиці з їх стосунків ще до одруження.

Видання The Mirror пише, що Кейт сумно проживала 27-й день народження. А все тому, що в цей період Міддлтон чекала на пропозицію від Вільяма, яка ніяк не надходила. У ЗМІ жінку навіть прозвали "очікуючою Кейт".

У той період Вільям якраз закінчував службу в Королівських військово-повітряних силах Великої Британії. І в нього був вибір: продовжувати службу в Королівських ВПС або ж відмовитися від неї та взятися за виконання королівських обов'язків. Принц обрав перший варіант. Це означало, що чоловік протягом півтора року навчатиметься в графстві Шропшир, а потім ще 2 роки служитиме де-інде у Британії.

Принц Вільям під час військової служби, Фото: Getty Images

"Цим єдиним рішенням життя Кейт перевернулося з ніг на голову. Вона очікувала пропозиції, коли Вільям закінчить військову підготовку, але замість цього вона була змушена прийняти те, що найближчим часом не буде заручин, доведеться чекати ще довше", — розповідала королівський коментатор Кеті Ніколл.

Для Кейт така новина була шоком. Хоча вона підтримувала всі амбіції свого обранця, але не очікувала, що Вільям прийме рішення продовжувати військову службу. Натомість це означало, що освідчення доведеться ще зачекати.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон, Фото: Getty Images

"Для Кейт це був крок назад. Здавалося, що всі виходять заміж, крім неї. Коли їй наближалося 27 років, план Кейт вийти заміж і мати дітей до 30 років виглядав дедалі малоймовірним", — зазначила Кеті Ніколл.

Натомість Вільям освідчився Кейт через 8 років стосунків у листопаді 2010 року. А вже у квітня наступного року пара зіграла гучне весілля у Вестмінстерському абатстві в Лондоні. На той час Кейт було 29, а Вільяму — 28. Зараз вони перебувають у шлюбі 13 років і мають 3 дітей — Джорджа, Шарлотту та Луї.

Раніше "Телеграф" розповідав про ймовірні плани Кейт Міддлтон і принца Вільяма. Вони можуть наважитися на радикальний крок.