Шоптенко пригадала, яким був Зеленський на "Танцях з зірками" у 2006 році, і хто міг бути на його місці

Читати російською
Автор
Новина оновлена 04 вересня 2024, 13:40

Танцюристка розповіла, що майбутній президент поставився до неї добре, на відміну від режисерів шоу

Відома українська танцюристка Олена Шоптенко, яка висловилася про ексчоловіка Дмитра Дікусара, який служить в ЗСУ, пригадала, яким був Володимир Зеленський під час участі в "Танцях з зірками" у 2006 році.

Про це вона розповіла в інтерв’ю для OBOZ.UA. Танцюристка також зізналася, що коли вона прийшла на кастинг "Танців з зірками", їй було лише 17 років і продюсери до неї ставилися скептично.

За словами хореографині, вона завжди була вдячна Володимиру Зеленському за те, що він прислухався до її порад у танцях і не було спротиву з його боку.

"Коли до мене на пробне заняття прийшов Володимир Зеленський, ми поспілкувалися, запитання знялися. Я завжди була націлена на результат, а тоді – особливо. Він мене слухав, ніякого спротиву не було. А це головне. І ще я завжди, протягом всього сезону, відчувала від нього велику вдячність. І в мене було те саме до нього", — зізналася Олена Шоптенко.

Фото: Фото телеканалу "1+1" /1+1

Також Олена Шоптенко розповіла, що теперішній президент України дав їй пораду, якою вона користується й донині.

" Дуже добре пам'ятаю, як він мені говорив, що насправді змусити людей плакати набагато складніше, ніж сміятися. З того часу, завжди, коли готую постановки, роблю ставку на те, що драматичні зробити буде важче, ніж гумористичні", — зізнається танцюристка.

Як виявилося, спочатку партнером Олени в "Танцях з зірками" у 2006 році мав стати журналіст Анатолій Борсюк. Проте, режисери проєкту в останній момент запросили Володимира Зеленського.

Раніше "Телеграф" розповідав, що на вагітну дружину Остапчука накинулись хейтери. Катерину Полтавську розкритикували за вбрання.