Вже не та яскрава красуня: який сьогодні має вигляд 50-річна дружина втікача Олега Винника (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 05 вересня 2024, 14:48

Співачка Таюне на останньому фото виглядає досить сумною

Дружина втікача Олега Винника Таїсія Сватко змінилася до невпізнанності. У Німеччині, де зараз живе зіркове подружжя, виконавиця Таюне відмовилася від ошатних суконь, яскравого макіяжу та пишних зачісок.

Так, 50-річна артистка показалася на фото Валерії Барон — керівниці фан-клубу Олега Винника. Ця фотографія була опублікована в соцмережі 1 вересня 2023 року.

В Україні Таюні завжди з’являлася на публіці з яскравим макіяжем, концертним вбранням, об’ємною зачіскою. Однак на знімках з Берліна вона виглядає зовсім інакше: у простому одязі, без макіяжу, із заплетеним волоссям.

Її можна було б не впізнати, але родимка над губою видає саме Таїсію Сватко.

Валерія Барон і Таюне (праворуч)

"Сумні очі сміхом не сховати"… Спогади про літо. Щаслива мить. День Незалежності України в Берліні. Мала важливі справи і таку приємну і теплу зустріч", — писала Барон.

Нагадаємо, що протягом багатьох років Винник приховував від громадськості, що Таїсія Сватко є його дружиною, хоча багато шанувальників уже були у цьому впевнені. У пари є син.

Як виглядала Таюне раніше

Фото: instagram.com/taunetaisia
Фото: instagram.com/taunetaisia
Фото: instagram.com/taunetaisia

З початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник повністю зник з інформаційного простору. Було відомо лише, що він живе у Німеччині. За словами продюсера Олександра Горбенка, Винник перетнув державний кордон "у багажнику машини". 22 серпня артист записав відео, в якому звернувся до українських військових із балкона своєї німецької квартири та нарвався на хейт.