"Це буде дивно": молода дружина Остапчука зізналася, чи спілкується з дітьми чоловіка

Читать на русском
Автор
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська Новина оновлена 05 вересня 2024, 18:35
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська. Фото Колаж Телеграфу

Шоумен має двох дітей від першого шлюбу

Молоду дружину відомого телеведучого Володимира Остапчука Катерину Полтавську, яку захейтили за вбрання, зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми чоловіка від першого шлюбу. Шоумен має дочку Емілію і сина Евана.

За словами блогерки, діти Володимира Остапчука від початку повномасштабного вторгнення живуть у Канаді. Тому вони не спілкуються. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Остапчук з дітьми
Фото: instagram.com/vova_ostapchuk
Володимир Остапчук з донькою
Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Вагітна Катерина Полтавська також зізналася, що вона навіть не знайома з дітьми чоловіка. Дівчина додала, що це буде навіть дивно, якщо вони будуть спілкуватися. "Вова спілкується кожного тижня. Я з ними навіть не знайома, тому це буде дивно, якщо якась тьотя буде їм телефонувати й про щось запитувати", — ділиться блогерка.

Фото: instagram.com/poka.tya

Однак 24-річна кохана Остапчука додала, що планує з ними познайомитися і підтримувати зв’язок. "Коли познайомимося і вони дізнаються про малого, тоді будемо спілкуватися, якщо їх мама дозволить", — зазначила Катерина.

Зазначимо, що Катерина Полтавська зараз перебуває на 24 тижні вагітності. Подружжя чекає на хлопчика, якого назвуть Тимофій. Для Володимира Остапчука це буде третя дитина, а для дівчини перша.

Дружина Остапчука
Фото: instagram.com/poka.tya

Нагадаємо, що Володимир Остапчук був одружений з Оленою Войчук 13 років. У шлюбі у них народилося двоє дітей. За пів року після розлучення шоумен знову одружився. Його обраницею стала юристка Христина Горняк. Їхній шлюб протримався 2 роки. Незадовго після другого розлучення ведучий оголосив про стосунки з Катериною Полтавською, яка молодша за нього на 16 років.

Володимир Остапчук Христина Горняк
Володимир Остапчук з другою дружиною. Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Раніше "Телеграф" розповідав, що Володимир Остапчук показав себе у дитинстві. Телеведучий також виклав фото своєї дружини у першому класі і пожартував про її вік.