Хвора на рак Кейт Міддлтон порушила мовчання і натякнула на повернення (відео)

Читати російською
Автор

Принцеса виклала пост, на який звернули увагу її шанувальники

Принцеса Кейт Міддлтон несподівано повернулася до соціальних мереж і написала важливе повідомлення. У ньому дружина принца Вільяма, яка зараз не виходить у світ через лікування онкозахворювання, заявила про бажання у громадській роботі.

У п’ятницю, 6 вересня, герцогиня Уельська звернулася у соцмережі X (колишній Твіттер) до людини, з якою вона хотіла б співпрацювати в найближчому майбутньому. Йдеться про британського телеведучого Дуейна Філдса.

Сьогодні Кетрін привітала чоловіка із призначенням на посаду нового головного скауту Великої Британії. "Скаути — це неймовірна організація, яка навчає навичкам для життя і вносить величезні зміни в життя молодих людей по всій країні. З нетерпінням чекаю можливості попрацювати з вами!" — заявила Міддлтон.

Вона підписала повідомлення своєю першою літерою "С", вказавши, що це особисте повідомлення від самої Кетрін.

Додамо, що 42-річна принцеса, яка бореться з раком невідомого громадськості виду, з 2020 року є співголовою в молодіжній організації розвитку Scouts, ставши першою жінкою, яка обійняла цю посаду в історії некомерційної організації.

Кейт Міддлтон залишалася значною мірою поза увагою з початку 2024 року. У березні вона повідомила, що у неї діагностували рак і що вона проходитиме "профілактичну хімієтерапію".

Хоча нині герцогиня Уельська не працює в офіційній якості, влітку вона кілька разів з’являлася на публіці, включаючи виступ на Вімблдоні 2024 та Trooping the Colour. Нещодавно вона з’явилася у відеозверненні з принцом Вільямом, у якому привітала членів збірної Британії з перемогами на Олімпійських іграх у Парижі 2024 року.

Раніше стало відомо про самопочуття короля Британії. Його дружина Камілла розповіла, чи все добре у Чарльза III, у якого також діагностували рак.