Дуже скоро: Решетник натякнув, коли вийде новий сезон шоу "Холостяк"

Читати російською
Автор
Новина оновлена 09 вересня 2024, 08:28

Ведучий розкрив місяць, коли стартує перший випуск реаліті на каналі СТБ

Український телеведучий Григорій Решетник, який супроводжує романтичне реаліті-шоу "Холостяк" на каналі СТБ з найпершого сезону у 2011 році, натякнув на дату виходу нового 13 сезону популярного проєкту.

Автори "Холостяка" давно оголосили, що нові випуски з головним героєм, ексвійськомим Олександром Будько з позивним "Терен", стартують восени 2024 року, проте про конкретну дату виходу ніхто не заявляв.

Беззмінний ведучий "Холостяка" Григорій Решетник підказав, коли шанувальникам реаліті-шоу слід очікувати улюбленого проєкту. "Холостяк вересень чи жовтень?", — спитали у шоумена підписники у соцмережі Інстаграм.

"Є ще один осінній місяць", — відповів Решетник. Тому 13 сезон "Холостяка" з "Тереном" у цьому році, ймовірніше, вийде вже у листопаді. Наразі тривають останні зйомки проєкту.

Що відомо про Олександра "Терена"

Олександр "Терен" Будько — ветеран російсько-української війни, який втратив у бою на Ізюмському напрямку дві ноги. До цього працював баристою. Був командиром 49 окремого стрілецького батальйону "Карпатська Січ". Зараз Олександр є співавтором YouTube-каналу "Відвал ніг". У проєкті разом із зірками він тестує міста України на інклюзивність.

Нові правила проєкту "Холостяк 13"

В цьому сезоні ім’я головного героя назвали до того, як оголосили про кастинг та проєкт. Раніше дівчата, які брали участь в шоу дізнавалися, хто такий холостяк у першому випуску проєкту.

Кожен учасник проєкту буде зніматися лише в одязі українських брендів. Також, умовою Олександра є те, що всі учасниці, які будуть боротися за його серце, повинні бути україномовними. Раніше Григорій Решетник показав перші кадри зі зйомок "Холостяка 13".