Скоро одужає? Кейт Міддлтон потішила фанів радісною новиною щодо онкохвороби (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 09 вересня 2024, 21:22

Принцеса Уельська завершила курс хімієтерапії, але продовжує боротьбу з раком

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон, яка нещодавно натякнула на повернення, потішила шанувальників приємною новиною. Герцогиня повідомила, що закінчила курс хімієтерапії.

Кейт Міддлтон записала відео у соцмережі Х (колишній Твіттер), де розповіла, що дев’ятимісячний курс хімієтерапії завершено. Однак принцеса Уельська продовжує лікуватися від раку.

"Хоча я закінчила хімієтерапія, мій шлях до зцілення і повного одужання довгий. Я повинна продовжувати приймати кожен день таким, яким він є", — ділиться Кейт Міддлтон.

Герцогиня також зізналася, що з нетерпінням чекає на повернення до публічного життя. "Я з нетерпінням чекаю повернення на роботу та участі у кількох публічних заходах у найближчі місяці, коли зможу. Незважаючи на все, що було до цього, я вступаю до цієї нової фази відновлення з оновленим почуттям надії та вдячності за життя", — розповідає Кейт Міддлтон.

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон оголосила про те, що хворіє на рак в березні 2024 року після її загадкового зникнення з публічного простору. З часу, як стало відомо про онкозахворювання герцогині Уельської, вона з’являлася на публіці вкрай рідко, однак відвідувала важливі події. Наприклад, у червні 2024 Кетрін Міддлтон з’явилася на параді на честь Короля Чарльза III. А в липні відвідала Вімблдонський турнір.

Раніше "Телеграф" розповідав, що заява Кейт Міддлтон захопила б королеву Єлизавету. Як повідомив експерт, багато зізнань своїх родичів Її Величність вважала б неприйнятними, проте публічне зізнання Кейт про свій діагноз — це був дуже правильний вибір.