Завжди була в його тіні: як виглядає друга дружина та мати єдиного сина Поплавського, з якою він прожив 30 років

Читать на русском
Автор
4303
Михайло Поплавський ніколи особливо не афішував своїх офіційних дружин Новина оновлена 20 вересня 2024, 15:57
Михайло Поплавський ніколи особливо не афішував своїх офіційних дружин. Фото Колаж "Телеграф"

Вона народила йому у шлюбі єдиного сина Олександра

Михайло Поплавський — відома та вельми одіозна особистість в українській культурі, політиці та освіті. Нещодавно артист влаштував собі піар-інтерв’ю, яке було присвячене його скорому ювілею — у листопаді ректору університету культури виповниться 75 років. У ньому він розповів, зокрема, і про свою сім’ю, дітей та онуків. А ось про дружин артиста відомо не так уже й багато.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, що відомо про особисте життя Михайла Поплавського, а особливо про його другу дружину Людмилу, яка народила йому сина і була з ним одружена близько 30 років.

Михайло Поплавський

Михайло Поплавський — що відомо про його шлюб, довжиною 30 років

Михайло Поплавський був офіційно одружений двічі. Вперше він одружився у 24 роки на односельчанці Людмилі Глібієвській. Однак цей шлюб тривав трохи більше року. Пара розійшлася, нібито тому, що жінка не дозволяла Михайлу навчатися в університеті.

Поплавський перша дружина
Перше весілля Михайла Поплавського

Вдруге Михайло Поплавський одружився на початку 80-х, і його другу дружину також звуть Людмила. І ось вже з нею він прожив близько 30 років, у цьому шлюбі народився єдиний "законний" син ректора Олександр.

Про другу дружину Поплавського мало що відомо, хіба те, що вона була студенткою бібліотечного факультету інституту культури, а познайомилися вони на дискотеці. Все життя Людмила була в тіні публічного чоловіка-ректора та співака, вона вкрай рідко з’являлася з ним на публіці, а в мережі є лише кілька їхніх спільних фото. Також є інформація про те, що Людмила Поплавська займалася туристичним бізнесом.

Михайло Поплавський сім’я
Михайло Поплавський з другою дружиною та сином

Однак через 30 років шлюбу в 2009 році Поплавський розлучився Людмилою, з якою у нього народився син Олександр. До речі, жінка — дбайлива бабуся і нині допомагає синові з його дітьми, яких уже троє.

Поплавська дружина
Поплавський із другою дружиною Людмилою
Сім’я Михайла Поплавського
Сім’я Михайла Поплавського

Щодо Михайла Поплавського, то він не раз заявляв в інтерв’ю — чи то всерйоз, чи то жартома — що ніколи не буває самотній, а в його житті завжди присутній секс і гарні молоді жінки. Варто також зазначити, що за чутками, Поплавський має ще четверо позашлюбних дітей, проте він їх усіх нібито визнав і спілкується з ними, але нікому не показує.

Михайло Поплавський син
Михайло Поплавський із сином Олександром

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядає дружина Юрія Ткача та що про неї відомо. Він уперше її побачив, коли їй було 14 років і боявся, що його посадять.