Від коротких стрижок та бунтарства до елегантної жіночності: як змінилася Тіна Кароль за 20 років на сцені (фото)

Читать на русском
Автор
2185
Тіна Кароль за час на сцені приміряла безліч різних образів та стилів Новина оновлена 25 вересня 2024, 09:44
Тіна Кароль за час на сцені приміряла безліч різних образів та стилів. Фото Колаж "Телеграф"

Стиль співачки змінювався під час її сценічної кар’єри

Тіна Кароль – справжня діва української естради. Вона на сцені вже близько 20 років і за цей час її стиль та образи кардинально змінювалися. Зараз співачці 39 років і вона обрала собі стиль елегантної жіночності, але так було не завжди.

"Телеграф" вирішив нагадати читачам, як виглядала Тіна Кароль на початку кар’єри та як змінювався її стиль із роками.

Тіна Кароль — початок кар’єри

Свою творчу кар’єру Тіна Кароль розпочинала з Ансамблю пісні і танцю Збройних сил України. У ньому майбутня зірка була солісткою із 2004 року. А вже через рік вона взяла участь у "Новій хвилі", де вразила своїм вокалом Аллу Пугачову та отримала нагороду від неї 50 тисяч доларів. Тоді Тіна Кароль була скромною молодою співачкою, а її образи були досить стриманими.

Тіна Кароль у молодості

Вже 2006 року Тіна Кароль вирушила представляти Україну на Євробаченні, де посіла 7 місце. На сцену пісенного конкурсу молода артистка вийшла з розкішними довгими локонами у сексуальній білій міні-сукні та екстравагантних чоботях. Після участі у конкурсі популярність співачки почала стрімко зростати, а її образи ставали яскравішими та епатажнішими.

Тіна Кароль на Євробаченні
Тіна Кароль

Свого часу Тіна Кароль позбулася білявих локонів і зробила коротку стрижку "під хлопчика", чим вразила своїх шанувальників. Також вона віддавала перевагу "бунтарським вбранням" з короткими спідницями, джинсовими шортами і картатими сорочками.

Тіна Кароль

Переломним моментом у житті співачки стала смерть її коханого чоловіка Євгена Огіра. Після трагедії стиль співачки став жіночнішим, а її пісні глибшими та більш ліричними.

Тіна Кароль зараз — елегантна жіночність

В останні роки Тіна Кароль стала справжньою дівою української естради. Вона зупинилася на жіночному образі з елегантними сукнями та костюмами, без колишнього бунтарства. А її фірмовою фішкою стала бездоганна укладка з м’якими світлими кучерями та червоною помадою на губах.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

При цьому співачка не соромиться демонструвати та підкреслювати свою сексуальність, вибираючи вбрання з глибоким декольте, спокусливими вирізами та оголеною спиною.

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядала Ірина Білик на початку кар’єри та що вона тоді співала. Це було до пластики та російських пісень.